Poppetje-vacature-kwaliteit2

VACATURES

Ben jij de medewerk(st)er Quality & Assurance die wij zoeken?

Wegens toename van werkzaamheden zoeken wij iemand die 2 dagen per week onze afdeling Quality & Assurance komt versterken. Je bent enthousiast, hebt een hands-on mentaliteit en werkt oplossingsgericht en accuraat. Je kan prima zelfstandig werken, toont initiatief en kan bovendien omgaan met een uiteenlopend takenpakket. Kennis van IFS is een pré.

Jij gaat…

… Specificaties van grondstoffen, hulpstoffen, eindproducten en verpakkingen beheren, wijzigen en/of vernieuwen. Verder ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de leveranciers van Bud Holland en de daarbij behorende certificaten en documenten.

Dagelijks komen er vragen en verzoeken binnen bij Bud Holland van klanten en leveranciers op het gebied van kwaliteitszorg; aan jou de taak om deze te beantwoorden. Je neemt bovendien deel aan diverse uitdagende verbeterprojecten en ondersteunt de Kwaliteitsmanager bij haar werkzaamheden.

Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Werken bij Bud Holland betekent elke dag opnieuw een ontdekkingsreis door de oneindige wereld van exotische groente en fruit. Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it!

SOLLICITEREN

Iets voor jou?

Harstikke leuk! Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met Patricia van Staveren: 0174-535347. We kijken uit naar jouw CV en motivatie.

SOLLICITEER