FAQ items aan het laden...

Frankrijk

  • Ponthier Kokos

Ponthier fruit purees – Kokosnoot

2021-03-31T16:08:00+02:00

Maison Ponthier biedt een kokospuree aan met een bijzonder romige en zachte textuur. De kokosnoten die worden gebruikt om deze puree te produceren, worden geteeld op de evenaar in Indonesië en worden alleen geselecteerd als het vruchtvlees perfect gezond en vers is. Met zijn heerlijke smaak, lange afdronk en smetteloze gletsjerwitte kleur is deze kokosnootpuree een genot voor liefhebbers van deze vrucht.

Ponthier fruit purees – Kokosnoot2021-03-31T16:08:00+02:00
  • Ponthier blauwe bes

Ponthier fruit purees – Blauwe Bes

2021-03-31T16:08:09+02:00

Maison Ponthier heeft gekozen voor een blauwe bes met een geurige smaak, licht zoet en pittig. Het sappige en zachte vruchtvlees geeft de puree een frisse, bloemige en houtachtige smaak. De geur en blauwzwarte kleur zijn typerend voor deze heerlijke kleine bes. De blauwe bes is kwetsbaar en moet met de hand intact worden geplukt zonder blauwe plekken, vaak met een speciale kam.

Ponthier fruit purees – Blauwe Bes2021-03-31T16:08:09+02:00
  • Ponthier Bramen

Ponthier fruit purees – Braam

2021-03-31T16:08:23+02:00

Bramenpuree is gemaakt met gekweekte bramen, zoeter en zachter dan het wilde fruit. Geselecteerd vanwege hun fruitige en pittige smaak, worden deze bramen in de vlaktes van Servië geteeld, zelfs op grote schaal met een donkere robijnrode kleur. Bij volledige rijpheid zijn deze sappige bessen erg kwetsbaar en onze partnerboer plukt ze met de hand in verschillende fasen om ervoor te zorgen dat we alleen bessen gebruiken op het hoogtepunt van de rijpheid en dus met de beste smaak.

Ponthier fruit purees – Braam2021-03-31T16:08:23+02:00
  • Ponthier Mandarijn

Ponthier fruit purees – Mandarijn

2021-03-31T16:08:30+02:00

Het van nature zonnige klimaat van Sicilië draagt ook bij aan de goede kwaliteit van Siciliaans fruit. Het levert een aantal van de beste kwaliteit mandarijnen op, vers en levendig, geproduceerd volgens lokale traditie. De vrucht, gedrenkt in de zon, is bijzonder smaakvol met een krachtig aroma en een heldere kleur, met een evenwichtige zuurgraad en een lichte bitterheid van smaak. Siciliaanse mandarijnen, met hun vele kwaliteiten, zijn geselecteerd om de biodiversiteitsinitiatieven van de Slow Food Foundation te illustreren.

Ponthier fruit purees – Mandarijn2021-03-31T16:08:30+02:00
  • Ponthier Lychee

Ponthier fruit purees – Lychee

2021-03-31T16:08:46+02:00

De geselecteerde lychees worden geoogst van oude bomen in de regio Toamasina, Madagaskar aan de oostkust van het eiland. Toamasina's land is gunstig voor lychee-gewassen: een oranje, zeer rijke bodem en een tropisch klimaat gekenmerkt door zware regenval tijdens de zuidelijke winter en hoge temperaturen gedurende de rest van het jaar. Na de oogst wordt het fruit geselecteerd volgens zeer strikte specificaties. Elke tros wordt vervolgens zorgvuldig met de hand geschild om alle kwaliteiten van dit bijzonder zachte en kwetsbare vruchtvlees met aroma's van rozen en muskaat te behouden.

Ponthier fruit purees – Lychee2021-03-31T16:08:46+02:00
  • Ponthier Calamansi

Ponthier fruit purees – Calamondin Kalamansi

2021-03-31T16:08:54+02:00

Het is de vrucht van de Calamondin, een boom die geurig en overvloedig bloeit en de voorkeur geeft aan droge, hooggelegen gebieden. Vietnam, waar hoogvlakten en bergen tweederde van het land bedekken, is ideaal voor de Calamondin. Met tinten van de mandarijn en de kumquat, heeft de kalamansi een breed scala aan smaken. Zoet, scherp en aromatisch, het doet denken aan mandarijn, bittere sinaasappel, limoen en roze grapefruit. Hij is ook breekbaarder dan andere citrusvruchten, de schil is zo dun en delicaat dat de vrucht met de hand uit de boom moet worden gesneden.

Ponthier fruit purees – Calamondin Kalamansi2021-03-31T16:08:54+02:00
  • Ponthier Rode bes

Ponthier fruit purees – Rode Bes

2021-03-31T16:09:01+02:00

De rode bes heeft zijn oorsprong in Midden-Europa en is goed bestand tegen koud weer. Daarom reist Maison Ponthier naar Polen, de op een na grootste aalbessenproducent na Rusland, om het fruit te selecteren voor zijn aalbessenpuree. Deze kleine Poolse rode bessen zijn bijzonder sappig en verfrissend, met een zeer pittige smaak. De zaden van de vrucht worden zorgvuldig verwijderd tijdens de productie van PONTHIER's puree, zodat het alleen het zachte vruchtvlees overblijft zonder een spoor van bitterheid.

Ponthier fruit purees – Rode Bes2021-03-31T16:09:01+02:00
  • Ponthier Granaatappel

Ponthier fruit purees – Granaatappel

2021-08-10T15:28:48+02:00

Maison Ponthier heeft ervoor gekozen om deze vrucht te halen uit de "Pomegranate Valley" in Turkije, het geboorteland van de granaatappel. Daarnaast komt het product ook uit Sicilië met de vulkanische bodems. De granaatappel is een appelvormig herfstfruit en bestaat uit vele kleine doorschijnende zaden die erg sappig en robijnrood van kleur zijn. Daarom heeft PONTHIER's puree de overheerlijke heldere kleur en de zoete, pittige smaak van de beste granaatappelsoorten.

Ponthier fruit purees – Granaatappel2021-08-10T15:28:48+02:00
  • Ponthier Guave

Ponthier fruit purees – Guave

2021-03-31T16:10:47+02:00

Zuid-Afrika en Madagaskar zijn twee regio's die alle specifieke kenmerken aanbieden die de guaveboom nodig heeft om te bloeien: zonlicht en rijke, vulkanische grond die goed wordt gedraineerd. Hoewel de guaveboom gemakkelijk kan groeien in tropische klimaten, produceert hij een kwetsbare vrucht waarvoor grote expertise in teeltmethoden vereist is. Het fruit is vers en stevig, zoals een guave van hoge kwaliteit hoort te zijn.

Ponthier fruit purees – Guave2021-03-31T16:10:47+02:00
  • Ponthier Rood Fruit

Ponthier fruit purees – Rood fruit

2021-03-31T16:10:53+02:00

De roodfruitpuree en coulis worden gemaakt van vier soorten bessen en krenten, met de grootste nauwkeurigheid geselecteerd. De zwarte bessen komen uit de Bourgogne, waar deze vrucht een fantastische landbouwtraditie heeft. Onze Willamette-frambozen komen uit Servië en worden geteeld tussen 600 en 1.000 meter hoogte. Het recept bevat Morello-kersen uit Oblacinska die de puree en de coulis een heerlijke kleur en een geweldige smaak geven. Ten slotte heeft het ook Camarosa en Senga Senga-aardbeien, synoniem voor frisheid en zoetheid.

Ponthier fruit purees – Rood fruit2021-03-31T16:10:53+02:00
  • Ponthier Exotisch Fruit

Ponthier fruit purees – Exotisch fruit

2021-03-31T16:10:59+02:00

Maison Ponthier combineert voor zijn exotische fruitpuree en coulis 4 zorgvuldig geselecteerde fruitsoorten: pure Flavicarpa passievrucht uit Ecuador, pure Alphonso-mango uit India (Ratnagiri), pure banaan uit Ecuador en pure limoen uit Mexico. In deze combinatiepuree is de smaak van elke vrucht duidelijk: de pittige smaak van passievrucht, de romigheid van mango, de heerlijke geur van banaan en de opwekkende zuurgraad van limoen.

Ponthier fruit purees – Exotisch fruit2021-03-31T16:10:59+02:00
  • Ponthier Cactusvijg

Ponthier fruit purees – Cactusvijg

2021-03-31T16:11:40+02:00

Mexicaanse cactusvijgen onderscheiden zich door hun zoete smaak en de verbazingwekkende robijnrode kleur van hun vruchtvlees. Cactusvijgen hebben de beste weerstand tegen droogte, met meer dan 1.000 soorten geïnventariseerd in regio's waar regen zeldzaam is. De plant heeft lange, ronde en platte peddelachtige takken bedekt met stekels. In het seizoen produceert de cactus de prachtige bloemen die ovale vruchten worden van ongeveer 5 tot 10 cm lang.

Ponthier fruit purees – Cactusvijg2021-03-31T16:11:40+02:00
  • Ponthier Cranberry

Ponthier fruit purees – Cranberry

2021-03-31T16:11:53+02:00

Maison Ponthier koos een variëteit aan cranberry's die wordt verbouwd in Canada, de geboorteplaats van deze vrucht, samen met de noordelijke staten van Amerika. Er werd gekozen voor een boerderij dicht bij de meren waar de veenbessen genieten van hun beste bondgenoten: zand, water, zon en koel weer. De geoogste vruchten hebben een mooie robijnrode kleur, zeer stevig en dicht vruchtvlees, een licht pittige smaak en een zeer fruitig aroma.

Ponthier fruit purees – Cranberry2021-03-31T16:11:53+02:00
  • Ponthier Limoen

Ponthier fruit purees – Limoen

2021-03-31T16:12:02+02:00

De limoen is een tropische citrusvrucht van de lindeboom, die behoort tot de Rutaceae-familie. De schil is dun en glad, donkergroen van kleur, de essentie die het bevat is aromatisch en het groenachtige vruchtvlees is sappig en zuur. Door de zuurgraad wordt het gebruikt om vistartaren, ceviches en carpaccio's te bereiden. Limes zijn zeer gevoelig voor koude temperaturen en worden alleen geteeld in een tropisch klimaat. Maison Ponthier besloot daarom zijn limoenen in te kopen in Mexico.

Ponthier fruit purees – Limoen2021-03-31T16:12:02+02:00
  • Ponthier Citroen

Ponthier fruit purees – Citroen

2021-03-31T16:12:13+02:00

Maison Ponthier-citroenpuree wordt verkregen door het sap te extraheren en de vezels te verwijderen. Siciliaanse citroenen worden geselecteerd vanwege hun uitgesproken hoge kwaliteit. Het vulkanische eiland Sicilië, omringd door bergen, is een zeer vruchtbaar terrein om citrusvruchten te verbouwen. Deze goed doorlatende grond is een ideaal terrein voor citrusboomgaarden. Bovendien zijn de bergen rijk aan kleine stroompjes die zorgen voor een constante toevoer van water. Het van nature zonnige klimaat van het eiland draagt ook bij aan de goede kwaliteit van Siciliaans fruit, aangezien continue zonneschijn essentieel is om citrusvruchten correct te laten rijpen.

Ponthier fruit purees – Citroen2021-03-31T16:12:13+02:00
  • Ponthier Bergamot

Ponthier fruit purees – Bergamot Citroen

2021-03-31T16:12:24+02:00

De bergamot is de zure citrusvrucht van de bergamotboom, met tinten van limoen en bittere sinaasappel. Een kleine boom van drie tot vier meter hoog, de bergamot geniet van een warm mediterraan klimaat en zijn frisse, pittige tonen doen denken aan het terrein van de Rivièra. De beste bergamot komt uit Zuid-Italië, waar 95% van de wereldproductie van nature voorkomt.

Ponthier fruit purees – Bergamot Citroen2021-03-31T16:12:24+02:00
  • Ponthier Banaan

Ponthier fruit purees – Banaan

2021-03-31T16:12:49+02:00

Maison Ponthier heeft voor Ecuadoraanse bananen gekozen omdat dit land het ideale klimaat heeft om deze vrucht te laten bloeien. De banaan kent 7 rijpingsstadia. Dit betekent dat er contractueel bepaald wordt in welk stadium van rijpheid we het fruit kopen om de textuur en kleur te behouden. In PONTHIER bananenpuree vindt u de heerlijke en genereuze smaak van het verse fruit, de lengte in de mond en de dikke textuur.

Ponthier fruit purees – Banaan2021-03-31T16:12:49+02:00
  • Ponthier Ananas

Ponthier fruit purees – Ananas

2021-03-31T16:13:05+02:00

Maison Ponthier koos voor Costa Rica vanwege zijn ananas. Ananas groeit voornamelijk in warme landen op het zuidelijk halfrond. Het kweken van deze tropische vrucht vereist unieke expertise. De ananassen die voor PONTHIER worden geteeld, hebben een groot aantal eigenschappen: hoog suikergehalte, geen zuurgraad, zonnig gele kleur, een fruitige smaak en een vezelachtige structuur, precies zoals het verse fruit.

Ponthier fruit purees – Ananas2021-03-31T16:13:05+02:00
  • Kiwano

Kiwano

2024-03-07T07:53:16+01:00

Kiwano is familie van de komkommer en heeft een ovale vorm met kleine stekeltjes. Om die reden wordt de kiwano ook welk 'horned melon' genoemd. De binnenkant van een kiwano bevatten kamers met 'drillerige' zaadjes. De binnenkant van de kiwano is eetbaar en brengt een lekkere, frisse smaak met zich mee.

Kiwano2024-03-07T07:53:16+01:00
  • Mini wortelen

Mini wortel

2023-02-28T11:53:26+01:00

Mini wortelen zijn beschikbaar in allerlei kleuren, zoals oranje, paars & geel. Het is een knolgewas dat onder de grond groeit. Je kunt hem herkennen aan de langwerpige, ronde stengel van ongeveer 10 tot 12 cm.. Mini wortels zijn zoet van smaak en knapperig van structuur.

Mini wortel2023-02-28T11:53:26+01:00
  • Mini venkel

Mini venkel

2023-02-28T11:36:07+01:00

Mini venkel heeft een heerlijke, knapperig structuur en anijsachtige smaak. Het is een lekkere en decoratieve mini groente. Het behoort tot dezelfde familie als selderij, kervel, wortel en peterselie: de schermbloemigen.

Mini venkel2023-02-28T11:36:07+01:00
  • Mini kool

Mini kool

2023-03-01T15:51:35+01:00

Mini kolen zijn kleinere versies van gewone kool. Mini kool is erg smaakvol en door zijn kleine formaat super decoratief. Het is daarom leuk om de kooltjes in zijn geheel of gehalveerd te gebruiken. Er bestaat rode, groene en witte kool.

Mini kool2023-03-01T15:51:35+01:00
  • Mini meirapen 2 vierkant

Mini meiraap

2023-04-04T13:14:34+02:00

Mini meirapen zijn prachtige, wit-paars gekleurde, rond gevormde wortelen. De smaak van deze mini groenten is krachtig en scherp. Na het koken neemt de scherpe wordt de smaak wat zachter en bovenal: ontzettend lekker!

Mini meiraap2023-04-04T13:14:34+02:00
  • Mini-Courgette

Mini courgette

2023-03-29T07:46:56+02:00

Deze mini versie van de courgette hebben door hun kleine formaat een mooi, decoratief uiterlijk en een hoge 'schattigheidsfactor'. De smaak is net als gewone courgette vrij neutraal, maar de mini variant smaakt iets zachter. Er is een ronde variant beschikbaar én een slanke variant. Door het kleine formaat zijn ze ideaal om in zijn geheel te bereiden en op te eten.

Mini courgette2023-03-29T07:46:56+02:00
  • Savooie kool

Savooie kool

2023-02-28T11:00:16+01:00

Savooie kool is een heerlijke en gezonde koolsoort. De savooiekool is compact en te herkennen aan het bobbelige blad met gekrulde randen. Het is daarnaast één van de oudste koolrassen ter wereld.

Savooie kool2023-02-28T11:00:16+01:00
  • Mini artisjok 500px

Mini artisjok

2023-11-27T09:41:25+01:00

Mini artisjokken hebben een heerlijke licht bittere, notige en zachte smaak. Wat de mini artisjokken zo’n geweldig product maakt is dat ze in tegenstelling tot de grotere soorten in zijn geheel eetbaar zijn en bovendien is de smaak wat intenser.

Mini artisjok2023-11-27T09:41:25+01:00
  • Mini bietjes 500x500

Mini bieten

2023-02-28T10:36:46+01:00

De mini biet is de kleinere variant van de normale biet. Wij hebben hem in de prachtige kleuren geel en rood. De mini bieten hebben een wat fijnere structuur dan de normale variant en de smaak is wat sterker.

Mini bieten2023-02-28T10:36:46+01:00
  • Verse walnoten

Verse walnoot

2023-02-27T16:24:13+01:00

Walnoten zijn de vruchten van de okkernotenboom. De vrucht wordt omgeven door een harde tweeschalige dop. Bij de verse walnoot is deze dop nog nat. Verse walntoen worden daarom ook wel ‘natte noten’ genoemd. De smaak is wat milder dan de gedroogde variant.

Verse walnoot2023-02-27T16:24:13+01:00
  • Kastanjes

Kastanje

2023-02-27T16:08:07+01:00

‘Ruwe bolster, blanke pit’ is een omschrijving die perfect bij deze noot past. De tamme kastanje is een noot die groeit aan de tamme kastanjeboom en lijken een beetje op grote hazelnoten. Gepofte kastanjes zijn het perfect comfort food voor herfstachtige dagen.

Kastanje2023-02-27T16:08:07+01:00
  • Daslook

Daslook

2023-02-20T16:42:31+01:00

Daslook of knoflookkruid is een heerlijk kruid met een sterke knoflooksmaak en -geur. Dit maakt dat deze groene blaadjes een geweldige smaakmaker zijn voor pasta, pesto en soep. Daslook groeit in de lente in schaduwrijke bossen in Europa, een prachtig gezicht met zijn vrolijke, witte bloemetjes.

Daslook2023-02-20T16:42:31+01:00
  • lAutrec

l’Autrec knoflook

2024-04-11T11:36:38+02:00

l’Autrec knoflook staat bekend als de állerbeste knoflook ter wereld. Deze licht-roze gekleurde, aromatische en vrij zoete knoflook groeit rond het gelijknamige middeleeuwse dorp op kalkrijke kleigronden in Zuidwest-Frankrijk.

l’Autrec knoflook2024-04-11T11:36:38+02:00
  • Sjalot

Sjalot

2023-02-20T15:46:23+01:00

De sjalot is een beroemde uiensoort die bekend staat om haar verfijnde smaak. Het verschil met de ui is dat de sjalot zoeter en fijner van smaak is. Een sjalot is klein en ovaal met een rode schil. Warning… bij sjalotten heb je nog meer kans op tranen bij het snijden…

Sjalot2023-02-20T15:46:23+01:00
  • Zeesla

Zeesla

2023-02-20T15:44:07+01:00

Zeesla is een groenwier dat overal ter wereld voorkomt. Vooral in de zomer is het een bekend verschijnsel, omdat de groei dan wordt aangewakkerd door hoge lichtconcentraties. Het komt dan in dikke plakkaten op het strand te liggen. Zeesla is populair bij vegetariërs en vegans maar wordt ook bij het grotere publiek steeds bekender. Naast dat zeesla erg gezond schijnt te zijn, ziet het er ook nog eens fantastisch uit en zit er een heerlijke umami-smaak aan.

Zeesla2023-02-20T15:44:07+01:00
  • Helianthus

Helianthus

2023-02-20T15:41:06+01:00

Deze slanke knol is het broertje van de aardpeer en komt uit de zonnebloemfamilie. De knol wordt daarom ook wel zonnewortel genoemd. Helianthus kan jjrauw, gekookt of gebakken gegeten worden en smaakt licht zoet en notig.

Helianthus2023-02-20T15:41:06+01:00
  • Yacon

Yacon

2023-02-15T16:25:13+01:00

Deze heerlijke, frisse knolsoort heeft een smaak die een beetje naar appel of meloen neigt. Hij werd al door de Inca’s gegeten door zijn velen gezonde eigenschappen.

Yacon2023-02-15T16:25:13+01:00
  • ramanas

Rammenas

2024-03-18T15:43:12+01:00

Deze ‘’vergeten groente’’ is zwart van buiten en prachtig helder wit van binnen. De smaak van rammenas is vergelijkbaar met die van een radijs, maar dan milder en een beetje mosterdachtig. Rammenas is één van de oudste cultuur gewassen.

Rammenas2024-03-18T15:43:12+01:00
  • Kombu Royal

Royal Kumbu Zeewier

2023-02-15T15:37:43+01:00

Dit is een hele smaakvolle wiersoort, die door zijn zoete smaak ook wel suikerwier genoemd. Het is een zogenaamd typisch winterwier: hij groeit alleen bij lagere temperaturen. Royal Kumbu is vlezig en knapperig.

Royal Kumbu Zeewier2023-02-15T15:37:43+01:00
  • Nori zeewier

Nori zeewier

2023-02-15T15:23:48+01:00

Deze beroemde zeewiersoort is vooral bekend in de Japanse keuken. Nori zeewier wordt namelijk verwerkt tot norivellen en die worden gebruikt voor het bereiden van sushi. De kleur is rood tot zwartkleurig.

Nori zeewier2023-02-15T15:23:48+01:00
  • Dulse zeekool

Dulse zeekool

2023-02-07T16:22:16+01:00

Dulse zeekool behoort tot de rode zeewieren en heeft een unieke, rokerige, volle smaak. Palmaria, de naam van dit soort zeewier, betekent in het Latijns ‘de palm van de hand’, die naam verwijst naar de hand-achtige vorm van de zeewier.

Dulse zeekool2023-02-07T16:22:16+01:00
  • kervelknolletjes

Kervelknol

2023-02-23T16:09:30+01:00

Deze heerlijke ‘’vergeten groente’’ zijn wij in ieder geval niet vergeten! De heerlijke, zoete kastanjesmaak zal je juist lang bijblijven. Je kunt van de de knolletjes heerlijke stoofschotels of puree maken.

Kervelknol2023-02-23T16:09:30+01:00
  • Oerbiet

Oerbiet

2023-02-07T15:02:08+01:00

De Crapaudine oerbiet is de naam van een langwerpige knol met een ruwe bast. De biet werd al in de middeleeuwen gegeten en is een voorouder van veel bietensoorten die later pas zijn ontstaan. De smaak is krachtiger en aardser dan welke bietensoort dan ook.

Oerbiet2023-02-07T15:02:08+01:00
  • Kiwai

Kiwai

2023-02-09T11:57:10+01:00

Kiwai of kiwibes is het kleine broertje van de kiwi. Door zijn kleine formaat en eetbare schil is het een superhandige snack voor onderweg.

Kiwai2023-02-09T11:57:10+01:00
  • Pissenlit

Pissenlit

2024-04-11T16:08:30+02:00

Pissenlit in het Nederlands ook wel molsla of paardensla genoemd. Het is het blad van de paardenbloem. Paardensla is vrij bitter en wordt daarom in het donker geteeld, waardoor de bladeren zachter van smaak worden. De smaak en kleur lijkt dan een beetje op die van witlof.

Pissenlit2024-04-11T16:08:30+02:00
  • Bloemkool groen

Groene bloemkool

2024-04-11T16:07:17+02:00

Naast de normale witte bloemkool bestaan er ook gekleurde soorten zoals de paarse, oranje en groene bloemkool. Groene bloemkool is een prachtige variëteit die je zintuigen doet prikkelen! De groene bloemkool is wat sterker van smaak.

Groene bloemkool2024-04-11T16:07:17+02:00
  • agata

Agata aardappel

2023-03-01T14:55:43+01:00

De Agata aardappel zijn mooie geelkleurige, vastkokend aardappels met een aangename rijke smaak en een romig tintje.

Agata aardappel2023-03-01T14:55:43+01:00
  • Franceline

Franceline aardappel

2023-02-06T16:07:05+01:00

Deze aardappel is lang en onregelmatig van vorm en hierdoor wat lastiger om te schillen, maar de smaak maakt dat helemaal goed!

Franceline aardappel2023-02-06T16:07:05+01:00
  • Gerookte knoflook

Gerookte knoflook

2023-02-06T16:00:06+01:00

Gerookte knoflook is ooit ontstaan om knoflook langer te bewaren, maar tegenwoordig wordt knoflook vooral gerookt vanwege de heerlijke, karakteristieke rookgeur en -smaak.

Gerookte knoflook2023-02-06T16:00:06+01:00
  • Roscoff ui

Roscoff ui

2023-02-06T15:35:48+01:00

De Roscoff ui is een mooie, lichtroze ui die zowel rauw als gekookt erg lekker smaakt. De smaak is zoeter dan die van een gewone ui en karameliseert daardoor sneller. De Roscoff ui kent een rijke geschiedenis en in de stad Roscoff wordt nog jaarlijks een feest georganiseerd ter ere van dit heerlijke uitje.

Roscoff ui2023-02-06T15:35:48+01:00
Ga naar de bovenkant