Ben jij de in- en verkoper die wij zoeken?

Ben jij de in- en verkoper die wij zoeken?

Werken bij Bud? Ben jij de in- en verkoper die wij zoeken?

Lees meer

Ben jij de logistieke medewerk(st)er die  wij zoeken?

Ben jij de logistieke medewerk(st)er die wij zoeken?

Werken bij BUD? Ben jij de logistieke medewerk(st)er die wij zoeken?

Lees meer

Specialties uit Peru

Specialties uit Peru

Chilipepers zijn de hoeksteen van de Peruaanse keuken. Chef-koks gebruiken ze niet alleen om pit aan een gerecht te geven, maar ook om die typisch Peruaanse smaak te benadrukken. Peru heeft meer dan 300 verschillende soorten chilipepers. Ze worden vaak gebruikt in ceviche en ze zijn ook perfect voor salsa's, chili en andere visgerechten. We hebben een selectie gemaakt van de beste en meest smaakvolle chilipepers uit Peru!

Lees meer

Knapperige zoete aardappel friet

Knapperige zoete aardappel friet

Iedereen die ooit zoete frietjes heeft gemaakt, weet hoe moeilijk het is om ze knapperig te krijgen. Van slappe zoete aardappel friet wordt niemand blij. Gelukkig kent onze leverancier van zoete aardappelen in de VS het antwoord en hij is bereid om het met ons te delen! :-)

Lees meer

"Seedless papaya speelt in op gemakstrend, maar moet nog bekend worden"

Bij BUD zijn afgelopen vrijdag de eerste seedless papaya's uit Israël gearriveerd. "Dit is vooralsnog het enige land dat dit product teelt. De seedless papaya groeit in het Arava gebied in het zuid/oostelijke deel van Israël", vertelt Stefan Warbout. De importeur heeft deze pitloze papaya jaarrond beschikbaar.

Lees meer

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe een kokosnoten-farm eruit ziet?

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe een kokosnoten-farm eruit ziet?

Wuivende kokospalmen zover het oog rijkt, stapels glimmende groene kokosnoten en bakken vol cylindervormige 'huisjes'. In Thailand worden groene, jonge kokosnoten van hun groene bast ontdaan zodat er een wit "huisje" ontstaat. Hoe dat in z'n werk gaat? Dat kun je zien in dit filmpje

Lees meer

Goed nieuws vanuit het Peruaanse Andes-gebergte!

Goed nieuws vanuit het Peruaanse Andes-gebergte!

Op 3500 meter boven zeeniveau zijn de inheemse gemeenschappen in het hoge Peruviaanse Andes gebergte in staat geweest millennia van extreem weer te weerstaan. Dit gebied is internationaal gezien een belangrijke bron van biodiversiteit voor alpaca's, aardappelen en knollen. Er worden ruim 2.000 soorten aardappelen en knollen geteeld in het Andesgebergte, helaas mogen veel van deze gewassen niet naar Europa geëxporteerd worden. Maar gelukkig beschikt Bud Holland wel over een wekelijkse aanvoer van Mashua, Oca en Olluca!

Lees meer

Een terugblik op de Fruit Logistica

Een terugblik op de Fruit Logistica

3.077 exposanten. 75.000 bezoekers. Vliegtuigen, auto's en bussen vol enthousiaste AGF'ers en bezoekers van over de hele wereld bezoeken jaarlijks de Messe Berlin om zichzelf te voorzien van een flinke dosis inspiratie, nieuwe contacten of juist om anderen te voorzien van nieuwe ideeën. Dat was dan ook de voornaamste insteek van Bud Holland dit jaar: inspireren. Een enorm assortiment met louter prachtige producten; maar waar gebruik je een witte maiskolf eigenlijk voor? En waar smaakt Oca de Peru eigenlijk naar? 

Lees meer

Vacature: een enthousiaste loods-medewerk(st)er

Vacature: een enthousiaste loods-medewerk(st)er

BUD Holland is, sedert 1969,  importeur op het gebied van exotisch fruit, exotische groenten off-season en niche producten. Onze producten betrekken wij uit meer dan 70 landen wereldwijd. Onze afzet is gericht op de groothandel in AGF, horeca groothandel, retail en exporteurs in binnen - en buitenland. Wij zijn gevestigd op het Transportcentrum te Maasdijk in een modern, volledig op onze producten afgestemd en ingericht, bedrijfspand.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij:

Een enthousiaste loodsmedewerk(st)er

Lees meer

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl