"Wij zoeken exoten waar wij ons mee onderscheiden"

Zo hebben zij in de decembermaanden finger lime Pearls in het assortiment. Finger lime pearls zijn  het vruchtvlees van de finger lime en kan het best worden omschreven als citruskaviaar. De finger lime pearls kunnen gebruikt worden in plaats van citroen of limoen op zeevruchten, desserts en cocktails. "De Finger Lime Pearls worden geleverd in stijlvolle potjes die lijken op die van kaviaar. Een geweldig product voor de feestdagen", vertelt Patrick Stoffels van Bud Holland.

 

Mango's zijn populair

Ook de mango's zijn met de kerst heel populair, zo laat het bedrijf weten. Naast de Readylicious mango's zijn ook gevlogen mango's erg in trek. "Wij handelen bijna jaarrond in gevlogen mango's, voornamelijk vanuit Peru. Dit zijn absoluut de lekkerste mango's." aldus Edwin Janssen. Waar mango's meestal onrijp worden geplukt en vervolgens in Nederland worden doorgerijpt in rijpcellen, worden deze mango's pas geplukt wanneer zij gerijpt zijn aan de boom. Dan is het uiteraard wel zaak dat deze zo snel mogelijk naar Nederland  komen, daarom worden deze mango's ingevlogen.  Doordat deze mango's langer aan de boom rijpen zorgt het rijpingsproces voor een hoger suikergehalte en een heerlijke, uitgesproken smaak. En die smaak maakt het product zo populair in de luxere segmenten op de markt. "Ook zie je dat verpakkingen steeds belangrijker worden in dit segment. De mango's worden geleverd in een elegante, zwarte doos die versierd is met een feestelijke, rode strik", zo sluit Edwin Janssen af.

Ook mango's zijn rond de feestdagen volgens het bedrijf populair.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl