Ben jij de in- en verkoper die wij zoeken?

Wij zoeken iemand die graag in een hecht team werkt. Je bent commercieel, enthousiast, hebt ervaring in de AGF-branche en bent fulltime beschikbaar. Je beheerst de talen Engels en Duits uitstekend (Frans en Spaans is een pre) en hebt dagelijks contact met onze afnemers en leveranciers. Je legt nieuwe contacten en bent verantwoordelijk voor de inkoop en logistieke planning van ons uitgebreide assortiment exotische groente- en fruitsoorten afkomstig uit meer dan 70 landen wereldwijd. Iets voor jou?

BUD Holland is één van de oudste importeurs op het gebied van exotische groente- en fruitsoorten, off-season en niche producten. Ons bedrijf is gevestigd op het Transportcentrum in Maasdijk. Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een gezellige en gemotiveerde werksfeer. Alles wat je verder nog wilt weten over BUD Holland
vind je op onze website bud.nl. Als je wilt solliciteren, stuur dan je CV en een korte motivatie naar vacature@bud.nl of neem voor meer informatie contact op met Stefan van Uffelen via 0174 53 53 53.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl