Ceviche de Mango met Aji Limo

Het klinkt misschien als een ongewone combinatie - mango, ui en limoen - maar de smaken en texturen van de ceviche passen echt goed bij elkaar. Het is een heerlijke Peruaanse salade en het lekkerst met mango's die echt goed rijp zijn. De boomgerijpte mango's zijn hier perfect voor! We gebruiken limequats om het geheel te marineren en de Aji Limo peper, met een lichte citrussmaak voor een beetje pit!

Ingredienten
1 grote rode ui, in dunne ringen
2 boomgerijpte mango geschild en in blokjes van 2cm
sap van 4 limequats
1/2 tl. zout
1 Aji Limo-peper, zonder de zaadjes fijngehakt
2 takjes koriander, blaadjes fijngesneden

1. Leg de rode uienringen 10 minuten in ijswater terwijl u de anderen ingredienten bereidt.
2. Doe de mangoblokjes in een kom en voeg de helft van het limequatsap en het zout toe. Proef of de smaken goed in balans zijn en voeg zo nodig nog meer van beide toe; het mag niet te zuur smaken.
3. Doe de fijngehakte Aji Limo-peper erbij, laat de uienringen uitlekken en voeg ze samen met de korianderblaadjes toe.
4. Schep alles goed om en zet het 5 minuten in de koelkast om het te laten marineren en koelen.
5. Serveer de ceviche in een mooi glas of een kommetje.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl