Gevulde dadels met mascarpone

Vandaag een supersnel recept dat eenvoudig te maken is en toch indruk zal maken! Voor dit recept gebruikten we de allerlekkerste dadels: Medjool dadels. En de granaatappelpitjes van onze net ingevlogen granaatappels uit Peru zorgen voor precies dat beetje frisheid dat dit zoete borrelhapje nodig heeft!

Ingredienten
500g Medjool dadels
250g Mascarpone
Pitjes van 1 granaatappel
50g gepelde pistachenoten

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de Medjool dadels voor de helft in en verwijder de pitten.
3. Vul de dadels met een royale hoeveelheid mascarpone.
4. Hak de pistachenootjes grof en strooi over de dadels, druk ze een beetje aan.
5. Leg de dadels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze een minuut of 10.
6. Plaats de dadels op een mooie borrelplank en bestrooi met de granaatappelpitjes.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl