Judith's Amazing Choctatoes

Deze week was het de beurt aan Judith om eens in de keuken te staan! Zij maakte deze heerlijke chocoladebonbons met een vulling van romige, paarse zoete aardappel en die zijn misschien nog wel lekkerder dan gewone bonbons...

Judith verkleind

Ingredienten
1 zoete aardappel
300g pure chocolade
1 el. kokosolie
Geraspte kokos om mee te decoreren
Pecannoten (fijngehakt) om mee te decoreren
Zeezout om mee te decoreren
Kleine cupcake papiertjes
Kleine muffintray

1. Bak de zoete aardappel 45 minuten in de oven op 185 graden totdat ze gaar en zacht zijn.
3. Schep de inhoud uit de schil. Pureer de zoete aardappel zeer fijn met een een pureestamper of staafmixer.
4. Meng met de gesmolten kokosolie.
5. Neem ongeveer 1 el. van het zoete aardappelmengsel per keer en rol hier met je handen balletjes van.
6. Leg de cupcakepapiertjes in de muffintray en smelt de pure chocolade in de magnetron.
7. Schep wat van de warme chocolade in ieder cupcake papiertje.
8. Druk hier vervolgens voorzichtig een zoete aardappelballetje in.
9. Overgiet het balletje vervolgens met nog meer gesmolten chocolade, net zolang tot het balletje helemaal bedekt is.
10. Decoreer nu met de kokossnippers, zeezout en pecannnootjes. Laat ze hard worden in de vriezer en bewaar ze hierna in de koelkast.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl