Cassavekoekjes met chorizo

Cassave is een wortelgroente welke in veel landen een belangrijk gewas is. De wortel bevat veel zetmeel en is daardoor voedzaam. De smaak lijkt op die van aardappel, maar met een stevigere structuur. Cassave heeft helaas wel een iets minder prettige eigenschap: wanneer hij rauw gegeten wordt, kan hij giftig zijn. Gelukkig is daar een hele simpele oplossing voor: bakken, koken of frituren!

Ingrediënten
1 Cassave
150g Chorizo, in kleine blokjes gesneden
15g Bieslook, zeer fijn gesneden
1 Ei

1. Schil de cassave met een dunschiller of aardappelmesje en rasp hem vervolgens met een grove rasp.
2. Leg de geraspte cassave in het midden van een schone theedoek en maak er een buideltje van. Knijp nu zoveel mogelijk vocht uit de cassave.
3. Meng de cassave met de chorizo, bieslook, ei en peper en zout naar smaak.
4. Verhit een laag olie in een koekepan en bak de cassavekoekjes op middelhoog vuur in ca. 5-8 minuten goudbruin en gaar.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl