Pitahaya Spoom

Tussen de gerechten door een spoom om de verschillende gerechten te neutraliseren, kan het diner helemaal afmaken. Maar een spoom drinken omdat het gewoon heerlijk en verfrissend is met deze temperaturen, is ook een hele goede reden! Wij maakten een spoom van rode pitahaya en dat maakt deze spoom extra feestelijk, want hoe leuk is dit knalroze sorbetijs?

Ingrediënten voor 10 drankjes
1 fles Cava of andere mousserende wijn
4 rode pitahaya
20g munt
1 limoen, uitgeperst
2 el. suiker

1. Mix het vruchtvlees van de pitahaya, de munt, suiker en het limoensap in een blender tot een gladde substantie. Hou enkele muntblaadjes over ter decoratie.
2. Stort het mengsel in een niet al te diepe bak en plaats deze in de vriezer.
3. Roer ieder half uur even goed door het mengsel met een vork, net zolang tot er een stevige sorbetijs ontstaat. Dit zal enkele uren duren.
4. Schep in ieder glas een bolletje van het pitahaya-sorbetijs, schenk er een laagje Cava bij en
decoreer met een blaadje munt.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl