Jackfruit & kokos nuggets

Het pellen van zo'n enorme jackfruit valt nou eenmaal niet mee. Daar weten wij alles van. Gelukkig hebben wij gepelde jackfruit in het assortiment! Het zware werk is alvast gedaan en het resultaat zit in een handzame verpakking van 200 gram. Zo wordt het maken van deze jackfruit & kokos nuggets een fluitje van een cent!

Ingredienten

Fritters
400g gepelde jackfruit
40g bloem
0,5 tl. zout
2 eieren (geklopt)
110g panko broodkruim
150g geraspte kokos
Zonnebloemolie om te frituren

Dip
3 el. mayonaise
Siracha naar smaak

Zet 3 schaaltjes klaar. Meng in één van de schaaltjes de bloem met het zout. Het tweede schaaltje gebruik je voor de geklopte eieren en in het derde schaaltje meng je het panko broodkruim met de geraspte kokos.

Dip de gepelde jackfruit eerst in de bloem, vervolgens in de eieren en als laatst in de panko-kokosmix.

Verhit een laag zonnebloemolie in een grote koekepan op middelhoog vuur. Bak de jackfruit totdat deze goudbruin en krokant is, ongeveer 3 minuten per kant. Laat uitlekken op een keukenpapiertje.

Meng de mayonaise met de siracha naar smaak en serveer de jackfruit & kokos nuggets met de dip.

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl