VACATURES

Waarom jij als In- en Verkoper bij Bud Holland wilt komen werken…

Waarom jij als in- en verkoper bij Bud Holland wilt komen werken? Omdat het een lekker veelzijdige functie is bij een platte organisatie met een gezellige werksfeer. Er is binnen de functie veel vrijheid om je te ontwikkelen. Wij bieden een prima salaris en leuke extra’tjes, zoals ons roemruchte en oergezellige ‘Bud Feest’.

Zijn er ook redenen waarom je hier NIET zou willen werken? Oké, ééntje misschien: je gaat al gauw bankroet aan het aantal keer dat je kroketten moet trakteren op de afdeling. Maar regels zijn regels…

Wie wij zijn…

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Werken bij Bud Holland betekent elke dag opnieuw op ontdekkingsreis door de oneindige wereld van exotische groente en fruit. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it! Vanuit ons kantoor in Maasdijk zorg je voor blije klanten en maak je de wereld elke dag een beetje gezonder met ons verse & diverse assortiment exoten.

Wie jij bent…

Als fulltime in- en verkoper beschik jij over de nodige onderhandelings-skills en passie voor je vak. Bovendien ben je in het bezit van een luisterend oor en vlotte, meertalige babbel, waarmee je langdurige relaties gaat opbouwen en onderhouden. Jij kan overzicht houden als de beste; deze skill komt namelijk goed van pas bij deze afwisselende functie waarbij je zowel in- als verkoopt van en naar landen over de hele wereld.

‘Last but not least’ ben je nieuwsgierig naar (of misschien zelfs al ervaren in?) de oneindige wereld van exotische groente en fruit en kan je niet wachten om nieuwe, bijzondere producten op te sporen.

Vers & Divers

SOLLICITEREN

Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Wil jij werken in een gezellig en hardwerkend team? Dan maken we graag kennis onder het genot van een kop koffie! We kijken uit naar jouw CV en motivatie.

SOLLICITEER

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.