Cuzco leaves

LEAVES, BLOEMEN, SPROUTS & CRESSEN

Cuzco Leaves

Cuzco Leaves is een blad met komkommersmaak. Wanneer het rauw gebruikt wordt is het een visueel aantrekkelijk ingrediënt. Gebruik (gedeeltes) van de bladeren, omdat de steel te sterk van smaak kan zijn.

Beschikbaarheid Cuzco Leaves

Jaarrond beschikbaar

Oorsprong

Cuzco Leaves is het blad van een plant die familie is van de komkommer en afkomstig uit Zuid Amerika. In Peru wordt de plant geteeld voor haar vruchten. De jonge scheuten, bladeren en ranken worden gebruikt als bladgroenten.

NEDERLAND
Nederland
Cuzco leaves

Bewaartips

Cuzco Leaves zijn het hele jaar beschikbaar en kunnen tot een week bewaard worden bij een temperatuur tussen 2–7°C. Geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, voldoen Cuzco Leaves aan de hygiënische normen in de keuken. De scheuten worden schoon en hygiënisch geteeld.

Notitie

In verband met de aanwezige bittercomponenten wordt geadviseerd om niet meer dan 15 bladeren per dag te consumeren.

Bereidingstips

Gebruik het blad in cocktails, bij vette vis, tonijn tartaar, steak tartaar en groenten gerechten. Combineer met avocado, citrus, gefermenteerde groenten, gerookte en gedroogde gerechten. In combinatie met vette ingrediënten zal de smaak meer nootachtig zijn.

TERUG NAAR PRODUCT BIBLIOTHEEK

CONTACT

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het inkopen van Cuzco Leaves? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

MAIL ONS