Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Werken bij Bud Holland betekent elke dag opnieuw op ontdekkingsreis door de oneindige wereld van exotische groente en fruit. Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it!

NOTHING BUD QUALITY

Over Bud Holland

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Persoonlijk contact binnen ons grote netwerk zijn voor ons erg belangrijk. Dankzij deze contacten zijn wij namelijk in staat om onze klanten jaarrond van de beste producten te voorzien. Met onze 50 jaar ervaring, hebben we geleerd dat langdurige relaties met onze leveranciers, partners en klanten de sleutel zijn tot wederzijds succes.

Lees meer

Nothing bud opportunities

Bud Holland kijkt altijd vooruit om het bedrijf te laten groeien. Bud Holland kijkt altijd vooruit en richt zich op een gezonde bedrijfsgroei. Momenteel zijn wij nog gevestigd op het Transportcentrum in Maasdijk, maar de bouwgrond voor het nieuw te realiseren bedrijfspand, op Poortcamp te De Lier, is reeds aangekocht. Van daaruit hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Óók onze medewerkers bieden wij uiteraard mogelijkheden om mee te groeien mét en binnen het bedrijf.

  • productiemdw

Ben jij de productiemedewerk(st)er die wij zoeken?

29 november 2021|0 Reacties

Wegens groei zoeken wij iemand die op oproepbasis beschikbaar is en graag in een hecht en gezellig team werkt. Je bent enthousiast en werkt nauwkeurig. Samen met jouw collega's de meest bijzondere, exotische groente en fruit op kwaliteit sorteren en voorziet deze van een mooie verpakking. Interesse? Mail: vacature@bud.nl

Ben jij de creatieveling die wij zoeken?

25 oktober 2021|0 Reacties

Wij zoeken een pietje precies die denkt in plaatjes en met liefde de huisstijlpolitie uithangt. Je speelt graag met woorden en barst van de creatieve inspiratie. Je bent bekend met Adobe programma’s en kan niet wachten om onze social media kanalen te laten groeien. Interesse? Mail: vacature@bud.nl

OPEN SOLLICITATIE

Werken bij Bud Holland, iets voor jou?

Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We kijken uit naar jouw CV en motivatie.

EMAIL SOLLICITATIE