Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Werken bij Bud Holland betekent elke dag opnieuw op ontdekkingsreis door de oneindige wereld van exotische groente en fruit. Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it!

NOTHING BUD QUALITY

Over Bud Holland

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Persoonlijk contact binnen ons grote netwerk zijn voor ons erg belangrijk. Dankzij deze contacten zijn wij namelijk in staat om onze klanten jaarrond van de beste producten te voorzien. Met onze 50 jaar ervaring, hebben we geleerd dat langdurige relaties met onze leveranciers, partners en klanten de sleutel zijn tot wederzijds succes.

Lees meer

Nothing bud opportunities

Bud Holland kijkt altijd vooruit en richt zich op een gezonde bedrijfsgroei. Momenteel zijn wij nog gevestigd op het Transportcentrum in Maasdijk, maar de bouwgrond voor het nieuw te realiseren bedrijfspand, op Poortcamp te De Lier, is reeds aangekocht. Van daaruit hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Óók onze medewerkers bieden wij uiteraard mogelijkheden om mee te groeien mét en binnen het bedrijf.

Vacature Systeembeheerder / Applicatiebeheerder (junior/medior)

28 mei 2024|0 Reacties

Met het oog op verdere digitalisering en professionalisering zoeken we versterking voor ons IT-team onder leiding van de IT-Manager. Samen met onze IT-Manager vorm je de kern van de IT-afdeling van Bud Holland en ben je samen met onze “Key-Users” en ICT-partners mede verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van onze ICT-Infrastructuur.

  • Klusjesman

Gezocht! Allround Klusjesman/vrouw!

5 maart 2024|0 Reacties

Gezocht! Allround 'klusjesmens' met 2 rechterhanden die het leuk vindt om 3 ochtenden per week allerhande klusjes en ondersteunende (loods)werkzaamheden uit te voeren in en rondom het bedrijfspand van Bud Holland! Een leuke, gevaarieerde job voor een Handige Harry of Harriët.

Ben jij de Logistiek Medewerk(st)er die wij zoeken?

19 januari 2023|0 Reacties

Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it! Vanuit onze loods in Maasdijk zorg je voor blije klanten en maak je de wereld elke dag een beetje gezonder met ons verse & diverse assortiment exoten!

OPEN SOLLICITATIE

Werken bij Bud Holland, iets voor jou?

Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We kijken uit naar jouw CV en motivatie. 

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

EMAIL SOLLICITATIE