Ons assortiment inspireert vele professionele chefs en hobbykoks. Zij geven onze producten een podium. Ook hopen wij met onze recepten jou ook te kunnen inspireren tot het koken met exotische groente en fruit. De recepten geven letterlijk een kijkje in onze keuken en wij wensen jou hierbij dan ook alvast veel kookplezier. Bon appetit!
Wakamé misosoep ‘Japanese style’
Wakamé misosoep 'Japanese style' met stukjes tofu en verse lente-uitjes.
Kip gevuld met Artisjok
Kipfilet gevuld met gemarineerde artisjok, chermoula, venkelzaadjes, citroentijm en gebakken aardpeerblokjes met gegrilde artisjok.
Aardappel Bruschetta met groenten
Bruschetta in een nieuw jasje. "Ovenheerlijke" gepofte aardappel met bruschetta van gegrilde groentemix en een vers kruidenslaatje.
Chocoladevijgen
Een gedurfde, maar o zo lekkere combi van zoet en zout. Deze gevulde chocoladevijgen zijn onweerstaanbaar en super makkelijk om te maken!
Readylicious® mango smoothie bowl
Een hippe smoothie bowl tover je in een handomdraai op tafel met Readylicious® mango's!
Mini tortilla’s met finger lime pearls
Steel de show met dit heerlijke en mooie hapje met garnalen en Readlylicious® avocado! De citruskaviaar maakt het helemaal af.
Spiced Goa
Deze cocktail is gebaseerd op de exotische frisheid van ananas en de warmte van kardemon, geaccentueerd door yuzu.
Kleurrijke spring rolls
In Vietnam kan je ze op elke hoek van de straat kopen, deze veelzijdige pakketjes gevuld met kleurrijke ingrediënten. We hebben het over spring rolls. Ze worden gemaakt van rijstvellen die je kan vullen met waar je maar zin in hebt!
Filocups met kweepeerchutney
Om zo uit de hand te eten is de kweepeer niet aan te raden. Maar wanneer je deze geelgroene peer verwarmt verandert het harde, zure vruchtvlees in een heerlijk ingrediënt voor zoete én hartige gerechten. Maak er eens een heerlijke kweepeerchutney van!
Ponthier fruitmousse taart
Deze fluweelzachte en fruitige taart is gemaakt door Judith. Sophia Loren zei ooit: 'Good food is a celebration of life'. Judith is het helemaal met haar eens. Vier het leven met deze heerlijke Ponthier-fruitmoussetaart!
Jackfruit & Kokos fritters
Het pellen van zo'n enorme jackfruit valt nou eenmaal niet mee. Daar weten wij alles van. Gelukkig hebben wij gepelde jackfruit in het assortiment! Het zware werk is alvast gedaan en het resultaat zit in een handzame verpakking van 200 gram. Zo wordt het maken van deze jackfruit & kokos nuggets een fluitje van een cent!
Ugli Arepa’s
Arepa's zijn heerlijke, knapperige maisbroodjes. Vul ze met pulled chicken en stukjes yuzu voor een tropische touch!
Kiwaicolada
Wij hebben een beetje moeite met afscheid nemen van de zomer. Daarom doen we gewoon nog even alsof het zomer is op kantoor. Verwarming op standje sambal, zonnebril op en deze tropische cocktail maakt je zomerse setting compleet. We zetten de herfst nog héél eventjes in de wacht...
Pomelosalade met Readylicious® avocado
Voor deze salade gebruikten we prachtige, aromatische, rode pomelo's en combineerden deze met garnalen, Readylicious® avocado's en een heerlijke kokos-limoendressing.