Ons assortiment inspireert vele professionele chefs en hobbykoks. Zij geven onze producten een podium. Ook hopen wij met onze recepten jou ook te kunnen inspireren tot het koken met exotische groente en fruit. De recepten geven letterlijk een kijkje in onze keuken en wij wensen jou hierbij dan ook alvast veel kookplezier. Bon appetit!
Chicha Morada, een kruidige fruitdrank uit Peru!
Proef de smaak van Peru in deze fantastische Chicha Morada! Dit traditionele drankje heeft een vaste plek op de menukaart in Peru en is erg populair door de heerlijke frisse en kruidige smaak.
Mango ceviche, zoet-pittig met een vleugje citrus!
Mango ceviche is een heerlijke salade door de verrassende combinatie van mango, limequats, aji limo en koriander. De aji limo peper geeft dit gerecht een heerlijke Peruaanse smaak, pittig met een vleugje citrus!
Pompoenlasagne met Mexicaanse twist en tomatillo-avocadosalsa
Pompoenlasagne met een Mexicaanse twist! Door de bladen van pompoen te maken krijgt de lasagne een heerlijke zachte, zoete smaak.
Chayote tostada’s met mangosalsa
Met dit vrolijke, tropische gerecht tover je meteen een culinair feestje op tafel! Chayote gecombineerd met pulled chicken en een heerlijke fris-zoete mangosalsa on top, maakt deze tostada tot je nieuwe favoriet. Heerlijk!
Knapperige patacones met pittige Aji Criollo dipsaus
Geniet van de rijke smaken van de Ecuadoriaanse keuken met deze knapperige patacones, gemaakt van bakbananen en gecombineerd met een pittige Aji Criollo-dipsaus.
Exotische cheesecake met kaki
Deze kleurrijke kaki cheesecake trekt meteen je aandacht! De verrassende smaakcombinatie van kaki, kokos en mascarpone zorgt voor een culinair feestje. Fris en fruitig, onweerstaanbaar lekker!
Tropisch mangistan roomijs
IJs maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Met mangistan, dadels en kokosmelk maak je in no-time heerlijk roomijs met een tropische touch! Genieten!
Chantenay wortel & roomkaas cupcakes
Deze lichte en makkelijke cupcakes zijn ideaal voor Pasen. De kleine worteltjes met 'loof' van muntblaadjes doen het goed bij kids en staan natuurlijk harstikke gezellig bij de Paasbrunch. Maar eigenlijk zijn ze altijd lekker..
Kumquat Fizz
Kumquat Fizz is een heerlijk fris drankje met een vleugje pit. In deze cocktail spelen kumquats de hoofdrol. Deze heerlijke, kleine oranje citrusvruchtjes kun je in z'n geheel eten en hebben een verrassende zoet-zure smaak.
Gin&Tonic met een kruidige twist
Gin&Tonic met een kruidige twist. De kaneelstokjes, steranijs en grapefruit zorgen voor een verrassende smaakcombinatie.
Tamarita
Een margarita maar dan net even anders. Door het toevoegen van tamarindesiroop krijgt dit drankje een verrassende zoetzure smaak.
Fingerlime cocktail
Smaakvol genieten door deze kleine parels bomvol karakter. Deze cocktail met fingerlimes is een feestje voor de zintuigen!
Gevulde dadels
Dadels omwikkelt met rauwe ham en gevuld met zachte blauwe kaas en pistachenootjes, een heerlijk hapje vol van smaak. Succes gegarandeerd!
Zoete aardappel crostini
Zoete aardappel crostini met een romige topping van feta en yoghurt en een heerlijke zoetzure garnering van verse vijgen en granaatappelpitjes. Een feestelijk hapje met een mooie smaakbalans tussen zoet, zuur en hartig.
Cranberry & Ginger Mimosa
Het is tijd voor een heerlijke Cranberry & Ginger Mimosa. De lichtzure smaak van de cranberries gecombineerd met de pittigheid van de gember geven dit drankje karakter. De mousserende wijn zorgt voor een feestelijke touch. Succes verzekerd!
Myoga sushi
Heerlijke sushi met myoga en fingerlimes en als garnering daikoncress, een fantastische bite en smaakbeleving!
Pavlova vijgen
Pavlova met vijgen is een fijne combinatie van zoet en hartig. Het is een lust voor het oog en een traktatie voor de smaakpupillen.
Tartelettes exotisch fruit
Tartelettes met exotisch fruit zijn heerlijk als dessert of gebakje bij de koffie. Deze knapperige mini taartjes doen het altijd goed!
Zalmbonbon met fingerlimes
Zalmbonbons gevuld met zachte verse geitenkaas met honing en een topping van hazelnoten, dille en fingerlimes. Verrassend lekker!
Pompoenbruschetta
Bruschetta met een herfstige touch! Het perfecte borrelhapje op een regenachtige dag!
Cheesecake met een fris zure bite!
Heerlijke cheesecake met een verrassende combinatie van kokoscrème, slagroom en als topping Bergamot rasp voor een fris zure bite.
Wakamé misosoep ‘Japanese style’
Wakamé misosoep 'Japanese style' met stukjes tofu en verse lente-uitjes.
Kip gevuld met Artisjok
Kipfilet gevuld met gemarineerde artisjok, chermoula, venkelzaadjes, citroentijm en gebakken aardpeerblokjes met gegrilde artisjok.
Aardappel Bruschetta met groenten
Bruschetta in een nieuw jasje. "Ovenheerlijke" gepofte aardappel met bruschetta van gegrilde groentemix en een vers kruidenslaatje.
Chocoladevijgen
Een gedurfde, maar o zo lekkere combi van zoet en zout. Deze gevulde chocoladevijgen zijn onweerstaanbaar en super makkelijk om te maken!
Readylicious® mango smoothie bowl
Een hippe smoothie bowl tover je in een handomdraai op tafel met Readylicious® mango's!
Mini tortilla’s met finger lime pearls
Steel de show met dit heerlijke en mooie hapje met garnalen en Readlylicious® avocado! De citruskaviaar maakt het helemaal af.
Spiced Goa
Deze cocktail is gebaseerd op de exotische frisheid van ananas en de warmte van kardemon, geaccentueerd door yuzu.
Kleurrijke spring rolls
In Vietnam kan je ze op elke hoek van de straat kopen, deze veelzijdige pakketjes gevuld met kleurrijke ingrediënten. We hebben het over spring rolls. Ze worden gemaakt van rijstvellen die je kan vullen met waar je maar zin in hebt!
Filocups met kweepeerchutney
Om zo uit de hand te eten is de kweepeer niet aan te raden. Maar wanneer je deze geelgroene peer verwarmt verandert het harde, zure vruchtvlees in een heerlijk ingrediënt voor zoete én hartige gerechten. Maak er eens een heerlijke kweepeerchutney van!
Ponthier fruitmousse taart
Deze fluweelzachte en fruitige taart is gemaakt door Judith. Sophia Loren zei ooit: 'Good food is a celebration of life'. Judith is het helemaal met haar eens. Vier het leven met deze heerlijke Ponthier-fruitmoussetaart!
Jackfruit & Kokos fritters
Het pellen van zo'n enorme jackfruit valt nou eenmaal niet mee. Daar weten wij alles van. Gelukkig hebben wij gepelde jackfruit in het assortiment! Het zware werk is alvast gedaan en het resultaat zit in een handzame verpakking van 200 gram. Zo wordt het maken van deze jackfruit & kokos nuggets een fluitje van een cent!
Ugli Arepa’s
Arepa's zijn heerlijke, knapperige maisbroodjes. Vul ze met pulled chicken en stukjes yuzu voor een tropische touch!
Kiwaicolada
Wij hebben een beetje moeite met afscheid nemen van de zomer. Daarom doen we gewoon nog even alsof het zomer is op kantoor. Verwarming op standje sambal, zonnebril op en deze tropische cocktail maakt je zomerse setting compleet. We zetten de herfst nog héél eventjes in de wacht...
Pomelosalade met Readylicious® avocado
Voor deze salade gebruikten we prachtige, aromatische, rode pomelo's en combineerden deze met garnalen, Readylicious® avocado's en een heerlijke kokos-limoendressing.