Over ons2024-05-03T12:53:28+02:00

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Persoonlijk contact binnen ons grote netwerk zijn voor ons erg belangrijk. Dankzij deze contacten zijn wij namelijk in staat om onze klanten jaarrond van de beste producten te voorzien. Met onze 50 jaar ervaring, hebben we geleerd dat langdurige relaties met onze leveranciers, partners en klanten de sleutel zijn tot wederzijds succes.

MVO

BUD in de maatschappij

Bij BUD Holland wordt MVO letterlijk vertaald naar de beginselen van dit principe; investeren in Planet, People en Profit. De leveranciers, welke vaak in ontwikkelingslanden produceren, helpt BUD om duurzamer en efficiënter te opereren. Dit gebeurt onder andere door een nauwe samenwerking met COLEACP Pip programma’s in de meeste landen.

Lees meer

Vers & divers

Wij sourcen onze producten uit alle hoeken van de wereld – van China tot Zuid-Afrika en van Nieuw-Zeeland tot Peru. Meer dan 600 verse producten uit meer dan 70 landen worden verzameld in ons magazijn, middenin het Westland.

You mix it, we fix it!

Wanneer klanten hun bestelling plaatsen, stellen onze slimme faciliteiten en logistiek ons in staat om alle verschillende producten snel uit de verschillende klimaatcellen te verzamelen. Indien nodig worden onze producten verpakt naar handzame verpakkingen waarna we ze snel en gemakkelijk aan ieders persoonlijke mix kunnen toevoegen.

ONZE PRODUCTEN

Hart voor onze producten

Ga naar de productbibliotheek

BEKIJK PRODUCTEN

Nieuws

  • Knoflook

Knoflookfeest!

19 april is de Dag van de Knoflook en hoe kun je dit beter vieren dan met... knoflook! Deze bol met karakter heeft door de jaren heen zijn weg gevonden naar verschillende keukens over de hele wereld, van de mediterrane gerechten tot de Aziatische keuken. Knoflook wordt door velen geliefd om zijn veelzijdigheid en aromatische karakter en is dé basis smaakmaker van vele gerechten. Feit: Knoflook geeft smaak!

Pasen vier je met chocolade!

Het is weer lente en met Pasen voor de deur is het tijd voor genieten van heerlijk eten, gezelligheid en natuurlijk voor de traditie van het verstoppen, zoeken en proeven van ... Chocolade Paaseitjes! Puur, melk of wit, chocolade in overvloed. Maar hoe wordt chocolade eigenlijk gemaakt? Ga zelf aan de slag en herontdek de verfijnde smaak en creatieve mogelijkheden van chocolade!

  • Cress

Duik in de culinaire wereld van micro greens!

Duik met ons in de culinaire wereld van cressen, leaves en eetbare bloemen. Verrassend en inspirerend hoe zo'n klein ingrediënt zo'n groots effect kan geven aan een gerecht. De frisse kleur, de delicate structuur en de verfijnde smaak maakt het een feestje voor de fijnproevers én een feestje om mee te werken voor chefkoks!

Ga naar de bovenkant