Bud Holland heeft een aantal exclusieve merken in het assortiment. Alleen producten van topkwaliteit mogen deze merknamen dragen. Ieder merk heeft een eigentijdse uitstraling waarin de producten helemaal tot hun recht komen!

Don-Filipe-logo

Maak binnenkort kennis met Don Filipé! Een ontdekkingsreiziger die naar alle uithoeken van de aarde reist. Ongeacht de afstand, Don Filipé gaat altijd een stap verder om de mooiste producten te vinden voor in het assortiment van Bud Holland.

BINNENKORT MEER OVER DON FILIPÉ

Mmm… Readylicious®! Avocado’s en mango’s van Readylicious® zijn metéén lekker. Ze liggen namelijk eetrijp in het schap om er vandaag nog van te genieten. Dat komt doordat ze geteeld, vervoerd en vertroeteld zijn volgens de Ripe & Ready-methode.

MEER OVER READYLICIOUS
Selezione-Reale logo

Selezione Reale is Bud Hollands’ exclusieve merk in ‘baby leaves’ van onze Italiaanse leverancier Altamura. Alleen de állerbeste producten, van royale kwaliteit, met intens rijke smaken, maken kans om deze eretitel te verdienen.

MEER OVER SELEZIONE REALE

READYLICIOUS

Ripe & Ready

Hoe maken we van dat onrijpe fruit nou toch van die heerlijke, rijpe avocado’s en mango’s? Daar hebben we speciale rijpkamers voor!

Lees meer

CONTACT

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze merken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Neem contact op