Sea Okahijki

ZEEGROENTE

Sea Okahijki

We zwemmen erin, lopen er langs, koelen er af en… we eten er uit. In landen zoals Japan al van oudsher, maar ook elders maken zeegroenten steeds vaker deel uit van het menu. Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Okahijki heeft een eerst peperige smaak en wordt daarna zout.

Beschikbaarheid Sea Okahijki

Jaarrond beschikbaar

Oorsprong

In landen zoals Japan worden zeegroenten al van oudsher gegeten. Met het veranderende klimaat en de gevolgen die dit voor het telen van traditionele producten zou kunnen hebben, worden zeegroenten wel het ‘voedsel van de toekomst’ genoemd. De eerste zeeboerderijen zijn een feit.

NEDERLAND
Nederland
Sea Okahijki

Bereidingstips

Sea Okahijki smaakt fantastisch met roerbakgerechten, visgerechten, sushi en/of als decoratie.

TERUG NAAR PRODUCT BIBLIOTHEEK

CONTACT

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het inkopen van Sea Okahijki? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

MAIL ONS