Productiemedewerkster

VACATURES

Ben jij de Productiemedewerk(st)er die wij zoeken?

Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it! Vanuit onze loods in Maasdijk zorg je voor blije klanten en maak je de wereld elke dag een beetje gezonder met ons verse & diverse assortiment exoten!

Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar oproepkrachten ter versterking van ons productie- en ompakteam. Zoek jij gevarieerd werk waarbij je in een gezellige werksfeer de meest bijzondere, exotische groente en fruit op kwaliteit sorteert en deze voorziet
van een mooie verpakking? Werk je nauwkeurig en ben je op zoek naar werk op oproepbasis? Misschien word jij dan binnenkort onze nieuwe collega!

Vers & Divers

Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Wij bieden je een prima salaris en leuke extra’tjes. Zo staat volgend jaar ons roemruchte en oergezellige ‘Bud Feest’ weer op het programma. Bij Bud Holland zijn er bovendien volop mogelijkheden om je binnen je functie en binnen de organisatie verder te ontwikkelen.

Wil jij werken in een gezellig en hardwerkend team? Dan maken we graag kennis onder het genot van een kop koffie!

SOLLICITEREN

Iets voor jou?

Harstikke leuk! We kijken uit naar jouw CV en motivatie.

SOLLICITEER

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.