Nothing bud quality!

Vrijwel alleen gecertificeerde telers die een constante hoge kwaliteit kunnen leveren, komen in aanmerking voor een samenwerking met Bud Holland. Betrouwbare en gerenommeerde exporteurs, verladers en agenten vormen een verlengstuk van Bud Holland en dragen de zorg voor de producten vanaf het land van herkomst tot in Maasdijk. Kritische keurmeesters en hun medewerkers zorgen ervoor dat ‘hun’ exoten tijdens de op- en overslag niets aan kwaliteit verliezen.

CERTIFICERINGEN

IFS

Bij Bud Holland is de internationaal erkende kwaliteitsstandaard IFS Food Version 8 geïmplementeerd in de totale organisatie. Hierdoor kunnen afnemers van Bud Holland elke dag van het jaar rekenen op producten van perfecte kwaliteit. Een zeer geavanceerd ERP-systeem stelt Bud Holland bovendien in staat de traceerbaarheid en voedselveiligheid van de producten te garanderen.

IFS Food certificaat
DOWNLOAD CERTIFICAAT
Global GAP

CERTIFICERINGEN

Global GAP

Vrijwel al onze leveranciers zijn Global GAP gecertificeerd. Global GAP is een wereldwijde non-profit organisatie met een belangrijke doelstelling: duurzame landbouw wereldwijd. De organisatie stelt strenge eisen aan telers met het oog op voedselveiligheid, traceerbaarheid, milieu, gezondheid, welzijn, veiligheid en dierenwelzijn.

QUOTE

”Kwaliteit en de zorg voor kwaliteit is topprioriteit binnen het hele bedrijf.
Dat begint al bij de bron.”

– Peter Hobert