NIEUWS

Fruit Attraction in Madrid

Van 4 tot 6 oktober vond de 14e editie van Fruit Attraction plaats in IFEMA Madrid. Bud Holland stond dit jaar (voor het eerst) met een mooie, nieuwe stand op deze beurs. Sanne neemt je mee naar Madrid!

“Gelukkig vielen de rijen op Schiphol relatief gezien mee en kwamen we allemaal zonder vertraging aan in Madrid. Onze standbouwer Sand & Spyker heeft mooi werk verricht. De stand kreeg een hoop complimenten en de aanloop was goed.”

Bud stand
Fruit Attraction 2022
Fruit Attraction 2022

“Er hangt een andere sfeer dan bij de beurs in Berlijn, de mensen lijken wat relaxter. Dat kan natuurlijk alles te maken hebben met de heerlijke temperaturen, het was namelijk boven de 30 graden. in de stand was dat soms wel zweten hoor. Volgend jaar nemen we een ventilator mee! Aan onze bezoekers deelden we een lekker borrelhapje uit, maar dan natuurlijk wel in Bud-stijl. Met carambola, physalis, kiwai, Honingtomaten, worstjes, kaas en olijven en die vielen goed in de smaak.”.

“Op dinsdagavond hadden we een gezellig diner met onze leverancier uit Guatemala: Frutesa en met onze leverancier uit Indonesië: JavaFresh. We aten in het (naar eigen zeggen) oudste restaurant ter wereld en dat was een hele belevenis. Een mooi, oud pand waar de tijd heeft stilgestaan. Ook het eten was heerlijk. ’s Avonds was er nog wat tijd voor wat vertier in de stad. Maar de volgende dag stonden we alweer vroeg paraat met enigszins kleine oogjes voor nog een leuke en nuttige beursdag. Op woensdagavond was er nog een diner met Koppert Cress en op donderdag sloten Wanja en ik de beursweek af me onze klant Hanos en een biertje en pizza op het terras.”.

Fruit Attraction 2022
Fruit Attraction 2022

“Al met al een hele geslaagde beurs waarbij we een hoop nieuwe en bestaande klanten en leveranciers gesproken hebben en dat is natuurlijk goed voor de gang van zaken. Zoals hiernaast, Peter, Wanja en Edwin met onze trouwe klant sinds jaar en dag: Willem Dijk en zijn vrouw. Ik spreek namens allen dat deze beurs zeker voor herhaling vatbaar is!”