NIEUWS

Nieuw! Santa Coco: kokosnoten drinken zonder gedoe!

Maak kennis met onze revolutionaire nieuwe kokosnoten met ‘Easy to Open’ systeem. In een vrolijk jasje voor langere houdbaarheid en vergezeld van een milieuvriendelijk, bioplastic rietje. Stel je eens voor… Waar dan ook, moeiteloos een heerlijke kokosnoot openen, zonder rommel of gedoe. Met het ‘Easy to Open’ systeem zijn scherpe messen en hamers verleden tijd. Het enige wat je hoeft te doen om bij het verfrissende kokoswater en het romige vruchtvlees te komen, is de kokosnoot om te draaien en erop te duwen. Rietje erin en genieten maar!

Santa Coco x1 500px

Onze jonge kokosnoten komen uit Thailand en worden na het plukken van hun groene bast ontdaan door ze in de vorm van een huisje te kappen. Vroeger werden apen ingezet om kokosnoten te plukken uit de hoge palmen. Gelukkig hebben ze daar tegenwoordig betere oplossingen voor: een lange stok met een haak eraan of sterke mannen die de bomen inklimmen, zoals te zien is in dit filmpje.

Namdhari-logo

PARTNER

Namdhari

Namdhari is de achternaam van de Indiase oprichters welke zich in 1900 in Thailand vestigde. De familienaam leeft nu voort als een wereldwijd bekende merknaam. Rond 2010 richtte de Namdhari familie het bedrijf Flora Capital Co. Ltd. op, om zich te kunnen richten op de export van Thaise groente en fruit naar India en even later het Midden-Oosten. In 2015 voegde de Hollandse Mark Huisman zich bij het team, waarna Namdhari internationaal terrein veroverde. Inmiddels wordt er maandelijks 300.000 kg luchtvracht en tientallen gekoelde zeecontainers vol met prachtige Thaise groente en fruit de wijde wereld ingestuurd.

MEER OVER ONZE PARTNER NAMDHARI

PRODUCT

Santa Coco kokosnoten

Santa Coco Kokosnoten bieden met hun verfrissende water en zachte vruchtvlees een heerlijke tropische ervaring. Deze kokosnoten worden in een vroeg stadium geoogst, waardoor het water natuurlijk zoet is en zeer geschikt om te drinken, maar ook het zachte vruchtvlees smaakt fantastisch. Je kunt het kokoswater ook blenden met je favoriete fruit, zoals bananen, bessen of mango’s om heerlijke en voedzame smoothies te maken. Of schep het zachte vlees uit de binnenkant en verwerk het eventueel in een gerecht zoals salades, roerbakgerechten, curries of desserts. Maar ook in desserts komt kokos goed tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan kokospudding, kokosijs, of kokoscake. De natuurlijke zoetheid van jonge kokosnoot geeft een tropisch tintje aan elk dessert

MEER OVER SANTA COCO
Santa Coco x2 500px