1 Maracuja
Handje blauwe bessen
60 ml witte rum
30 ml kokosmelk
30 ml ananassap
15 ml limoensap
ijsblokjes
Schijfje limoen
Tropical Bliss
Snijd de maracuja door de midden en schep de pulp in een zeef. Druk met de bolle kant van een lepel op de zaden om het sap eruit te persen en vang dit op in een kom.
Combineer de maracujasap, blauwe bessen, witte rum, kokosmelk, ananassap, limoensap en de ijsblokjes in een shaker en schud alles goed door elkaar.
Schenk de cocktail in een mooi glas en decoreer met een schijfje limoen en wat blauwe besjes.
Cheers!
— FRUIT
Maracuja
De maracuja complementeert ons prachtige assortiment van passievruchtachtige. Het vruchtvlees is verfrissend zuur en daarmee iets zuurder dan een gewone passievrucht. Lekker om zo uit te lepelen of voor over een salade of dessert!
— FRUIT
Blauwe bessen
Blauwe bessen zijn kleine, ronde, en sappige bessen die behoren tot de heidefamilie. De diepblauw- tot paarse bessen staan bekend om hun zoete, lichtzure smaak en voedingswaarde. Ze zijn heerlijk als topping voor ontbijtgranen, yoghurt, pannenkoeken, of in smoothies. Ze worden ook vaak gebruikt in bakrecepten, zoals muffins, taarten en jam.