Hayani dadels

GEDROOGD

Dadels Hayani

Van een aperitief tot een betoverend voorgerecht of een verrukkelijk dessert, er is eigenlijk niets zo lekker en voedzaam als hayani-dadels. Deze dadels hebben alle natuurlijke, zoete voordelen, maar slechts de helft van de calorieën van andere dadels. In tegenstelling tot ander exotisch fruit, worden verse dadels het hele jaar door ingevroren bewaard voor een langere houdbaarheid. Zolang ze bevroren blijven, blijven ze in perfecte staat en kunnen ze in de groothandel net alsof ze zo van de boom komen.

Beschikbaarheid Dadels Hayani

Jaarrond beschikbaar

Oorsprong

Net zoals de natuur voor deze heerlijke, voedzame vruchten heeft gezorgd, heeft de natuur ook de perfecte plek geboden om ze te kweken – ver onder de zeespiegel in het hete, droge klimaat van de Syrisch-Afrikaanse Rift-vallei. Hier, in de plantages van de kibboetsim (gemeenschappelijke nederzettingen) en moshavim (coöperatieve dorpen) van Israël, rijpen dadels vroeg en zijn sneller klaar voor verzending, dan waar dan ook ter wereld. Israëlische dadeltelers combineren een eeuwenoude liefde voor deze kostbare vruchten met de nieuwste technieken.

ISRAËL

Israel
  • Date grower
  • Date grower
  • Date grower
  • Date grower
  • Date grower
  • Date grower
  • Date grower
Hayani dadels

Bewaartips

Hayani dadels kun je het beste in de vriezer bewaren. Zodra de dadel ontdooid is heeft hij nog een houdbaarheid van enkele dagen.

Bereidingstips

Hayani dadels zijn heerlijk om los te eten. Maar je kan ze net als andere dadels voor van alles gebruiken. Zowel in hartige als in zoete gerechten smaken ze fantastisch en ze zijn perfect om te vullen met kaas, chocola of notenpasta. Dadels worden tegenwoordig ook veel gebruikt als natuurlijke suikervervanger in bakrecepten.

TERUG NAAR PRODUCT BIBLIOTHEEK

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het inkopen van Hayani dadels? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Stuur een mail!