Syrha Leaves

LEAVES, BLOEMEN, SPROUTS & CRESSEN

Syrha Leaves®

Syrha Leaves® is de naam voor een eetbaar blad. Syrha Leaves geeft een fris zuur accent aan salades, soepen, visgerechten en wild.

Beschikbaarheid Syrha Leaves®

Jaarrond beschikbaar

Oorsprong

Syrha Leaves zijn de blauw-groene bladeren met zilverkleurige gloed, van een plant die al door de Egyptenaren en Grieken werd gewaardeerd en die familie is van de rabarber. Ze komt vrij algemeen voor in heel Europa. Met name vette gerechten worden, door het vet emulgerend vermogen van deze plant, beter verteerbaar. Oxaalzuur komt voor in aardappelen en rabarber en ascorbinezuur is beter bekend als vitamine C.

NEDERLAND
Nederland
Syrha Leaves

Bewaartips

Syrha Leaves zijn jaarrond verkrijgbaar en kunnen tot zeven dagen bewaard worden tussen 2° en 7°C. Geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, voldoen Syrha Leaves aan de hygiënische normen in de keuken. U hoeft de produkten slechts af te spoelen voor gebruik, want deze worden schoon en hygiënisch geteeld.

Bereidingstips

Syrha Leaves komen goed tot hun recht in fruit salades, in combinatie met roodfruit, witte chocolade of zelfs koriander. De smaak is afkomstig van natuurlijk oxaal- en ascorbinezuur.

TERUG NAAR PRODUCT BIBLIOTHEEK

CONTACT

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het inkopen van Syrha Leaves®? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

MAIL ONS