Laurier

LEAVES, BLOEMEN, SPROUTS & CRESSEN

Laurier

Laurier heeft een sterke en eigenzinnige smaak en geur. Laurier wordt doorgaans niet gegeten maar tijdens het koken toegevoegd om smaak af te geven en wordt voor het serveren weer verwijderd. Het is een ideaal ingrediënt voor in stoofpotten.

Beschikbaarheid laurier

Jaarrond beschikbaar

Oorsprong

Laurier komt voornamelijk voor in het Middellandse Zee gebied. Het kruid wordt al lange tijd gebruikt als medicijn.

FRANKRIJK
Frankrijk
Laurier

Bewaartips

Bewaar verse laurier in de koelkast

Bereidingstips

De bladeren van de laurier worden gebruikt in stoofpotten en soepen waarbij de laurier wordt meegestoofd om de smaak van laurier goed aan het gerecht toe te voegen. Het blad kan niet gegeten worden want het blijft hard.

TERUG NAAR PRODUCT BIBLIOTHEEK

CONTACT

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het inkopen van laurier? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

MAIL ONS