Fruit-Logistica-koken

NIEUWS

Een terugblik op de Fruit Logistica

3.077 exposanten. 75.000 bezoekers. Vliegtuigen, auto’s en bussen vol enthousiaste AGF’ers en bezoekers van over de hele wereld bezoeken jaarlijks de Messe Berlin om zichzelf te voorzien van een flinke dosis inspiratie, nieuwe contacten of juist om anderen te voorzien van nieuwe ideeën. Dat was dan ook de voornaamste insteek van Bud Holland dit jaar: inspireren. Een enorm assortiment met louter prachtige producten; maar waar gebruik je een witte maiskolf eigenlijk voor? En waar smaakt Oca de Peru eigenlijk naar?

En hoe doe je dat beter dan door het publiek te laten proeven? Daarom namen wij dit jaar niet alleen een deel van ons verkoopteam mee, maar ook onze huiskok Jun. Voor onze bezoekers kookte Jun heerlijke gerechtjes: een Peruaanse salade met witte Choclo mais, Oca de Peru, limequats, Aji Amarillo pepers en een heerlijke dressing van boomgerijpte mango. En om in de Peruaanse sferen te blijven, kookte hij ook het traditionele Peruaanse drankje “Chicha Morada” gemaakt van zwarte mais. Ook de diverse wokgerechtjes van Choi Sum, Mini Paksoi, Shanghai Paksoi en Edamame Boontjes van onze partner East4Fresh vielen in de smaak.

Ook aan de minder avontuurlijke bezoekers werd natuurlijk gedacht. We willen natuurlijk niet opscheppen, maar er wordt gefluisterd dat Bud de beste koffie op de beurs heeft… Onze barista stond iedere dag paraat om iedereen van een heerlijk versgezet ‘bakkie’ te voorzien, natuurlijk met de bonen van Single Estate.

Voor onze partner East4Fresh waren het spannende dagen. Zij waren genomineerd voor de Innovation Award. Met een geschenkverpakking vervaardigd van onbehandeld hout met verse Wasabi-wortel en een Wasabi rasp hoopten zij de Innovation Award in de wacht te slepen. En hoewel de Wasabi Giftbox niet in de prijzen is gevallen, mogen we enorm trots zijn op deze knappe prestatie van een beginnend bedrijf als East4Fresh! De interesse in dit culinaire Umami avontuur was dan ook groot en er werd gretig geraspt en geproefd!

Wij kijken terug op een succesvolle beurs en zijn al druk in de weer met exotische ideeën voor volgend jaar! We houden je op de hoogte!

Koken

CONTACT

Heb je een vraag aan Bud Holland?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

NEEM CONTACT OP