MERKEN

Readylicious

Mmm… Readylicious®! Avocado’s en mango’s van Readylicious® zijn metéén lekker. Ze liggen namelijk eetrijp in het schap om er vandaag nog van te genieten. Dat komt doordat ze geteeld, vervoerd en vertroeteld zijn volgens de Ripe & Ready-methode. Een gesmeerde samenwerking met onze telers is heel belangrijk. We vragen onze telers om precies het juiste moment het nog onrijpe fruit van de boom plukken. Hierna wordt het onrijpe fruit op een groot containerschip naar Nederland gestuurd.

Ripe & Ready

Maar hoe maken we van dat onrijpe fruit nou toch van die heerlijke, rijpe avocado’s en mango’s? Daar hebben we speciale rijpkamers voor! In deze rijpcellen stoken we de temperatuur een beetje op en bootsen we de tropische luchtvochtigheid na, zodat het fruit zich helemaal thuis voelt en nog lekker even door rijpt. Dit gebeurt helemaal natuurlijk, dus zonder chemicaliën of ethyleen. Nu is het fruit op z’n állerlekkerst en klaar voor de reis naar de supermarkt!

Readylicious herkomst

– SVH MEESTERKOK ANGELIQUE SCHMEINCK OVER AVOCADO’S

“Als ik het frisgroene vruchtvlees van de avocado zie loopt het water mij al in de mond. De romige, nootachtige smaak zijn voor mij een inspirerend vertrekpunt voor vele culinaire avonturen met ‘smaakvrienden’ als vis en schelp- en schaaldieren. Een paar druppels limoensap en wat korrels zeezout erover en je waant je in het paradijs. Basilicum, munt en saffraan zijn kruiden waarmee de avocado het uitstekend kan vinden. En ook bij grapefruit, meloen en Mango is de Readylicious® avocado helemaal op z’n plaats.”

NAAR ANGELIQUE’S AVOCADO RECEPTEN
Angelique Schmeinck avocado
Angelique-mango Readylicious

– SVH MEESTERKOK ANGELIQUE SCHMEINCK OVER MANGO’S

“Mijn passie voor mango begint bij de intense kleuren van de schil. Geen wonder dat deze aanlokkelijke vrucht in India symbool staat voor de liefde. De mango verleidt mij als geen andere vrucht om op smaakavontuur te gaan. Het betoverend zoete vruchtvlees is immers puur genieten. Samen met ‘smaakvrienden’ als kokos, steranijs en rozemarijn maak ik met mango’s graag salades, smoothies en gebakjes. Maar ook met vlees, vis of schaal- en schelpdieren is de Readylicious® Mango prima te combineren.”

NAAR ANGELIQUE’S MANGO RECEPTEN

Nog meer Readylicious® inspiratie?

CONTACT

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Readylicious® producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

MAIL ONS