Wanya Micro radijs

NIEUWS

Nieuw: micro- en regenboogradijs!

“Sinds enkele weken hebben wij ons assortiment uitgebreid met regenboogradijs en microradijs.” vertelt Wanja Engbergen. “Deze vrolijk gekleurde radijsjes kunnen het bord en het schap echt opfleuren en zijn ook nog eens heel erg lekker. De radijsjes worden bij onze teler door ervaren mensen gezaaid en geoogst. Vervolgens worden de radijsjes met de hand gebost zodat we zeker weten dat de kwaliteit perfect is en de radijs onbeschadigd aankomt bij onze klanten.”

De regenboog radijsjes zijn beschikbaar in 15 bosjes per doos, in een mix van de kleuren rood, wit en paars. “Die paarse variant bestaat pas een jaar en maakt de mixdoos tot een feestelijk geheel.” gaat Wanja verder. “Er wordt volop geïnnoveerd in de radijs-wereld. Zo zijn er nu ook micro radijsjes: mooie, mini radijsjes die in zijn geheel, dus ook het loof, eetbaar zijn. Deze radijsjes zijn lastig te telen, maar het resultaat mag er zijn!”. De micro radijs is beschikbaar in dozen van 15 bosjes van 25 stuks, in de kleuren rood, wit en witpunt of in een mooie mixdoos.

Radijs hand gebost

Wanja zelf is ook vrij nieuw in het “assortiment” van Bud Holland. Sinds 1 februari 2020 is hij namelijk gestart als Junior Commercieel Medewerker.  Zijn studie Bedrijfskunde en Agribusiness op Hogeschool Van hall Larenstein sluit goed aan op zijn functie bij Bud Holland. “Ik hou van reizen en heb tijdens mijn studie dan ook veel stage gelopen in het buitenland. Zo heb ik 4 maanden in Madrid stage gelopen bij een bedrijf dat biologische olijfolie produceert. Deze verkocht ik aan speciaalzaken door heel Nederland.” vertelt Wanja. “Tijdens 12 maanden durende stage in Chili heb was ik verantwoordelijk voor een project waarbij de productie en distributie van de lokale tomatenras ‘Limachino’ verbeterd werd. Dit nostalgische tomatenras was een ‘vergeten’ en ik heb deze weer terug op de kaart gezet bij verschillende retailkanalen in Chili. Een leerzame en geslaagde opdracht!

Door zijn goede ervaring in de AGF sector, is Wanja na zijn afstuderen bij Bud Holland terecht gekomen. “Het is een mooie, veelzijdige functie. Ik vind het leuk om bezig te zijn met deze bijzondere producten en ook het internationale karakter van het bedrijf spreekt me aan.”

Regenboog radijs

PRODUCT

Regenboog radijs

Een feestje om naar te kijken én om te eten, deze regenboog radijsjes. Roze, witte en paarse, perfecte ronde radijsjes met fluweelzacht loof. De witte variant is iets pittiger dan de rode en paars variant. Wist je dat je het loof van radijs ook kan fijn snijden en verwerken in een salade?

NAAR REGENBOOG RADIJS

PRODUCT

Micro radijs

Deze micro radijsjes zijn niet alleen ontzettend leuk om te zien, ze zijn ook nog eens harstikke lekker! Ze zijn licht pittig en van top tot teen eetbaar, dus ook het loof. Ze zijn beschikbaar in de kleuren rood, wit en witpunt.

NAAR MICRO RADIJS
Micro radijs

CONTACT

Heb je interesse in het inkopen van radijs?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

NEEM CONTACT OP