NIEUWS

Nieuwe zonovergoten creaties van Sud’n’Sol

Naast onze welbekende zongedroogde tomaten van Sud’n’Sol, hebben we nu ook andere zonovergoten creaties van Sud’n’Sol in ons assortiment. Sud’n’Sol producten worden bereid met uitsluitend verse, premium groenten. Ze worden zorgvuldig gesneden, gekonfijt of gegrild (of een combinatie van beide technieken) en vervolgens gemengd met verfijnde plantaardige oliën en verse, aromatische kruiden met mediterrane smaken. Geniet van de pure, authentieke smaken, bereid in Zuid Frankrijk.

Sud N Sol groentemix

PRODUCT

Gemarineerde & gegrilde groenten

Er zijn 4 soorten gemarineerde en gegrilde groentes van Sud’n’Sol: verse tomaten, courgettes, paprika’s, aubergines en een mix. In vieren of in reepjes gesneden, gegrild of halfgedroogd en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden. Heerlijk om te gebruiken in salades, tomatensaus of pasta, maar je kunt er ook heerlijke spreads van maken.

NAAR GEMARINEERDE & GEGRILDE GROENTE

PRODUCT

Halfgedroogde en gemarineerde tomaatjes

Deze tomaatjes zijn, nadat ze een tijdje lekker in de zon gelegen hebben, in een heerlijk marinadebadje gegaan vol verse mediterrane kruiden. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn te gebruiken in salades, tomatensaus of pasta, maar je kunt er ook heerlijke tapenade van maken.

NAAR HALFGEDROOGDE & GEMARINEERDE TOMAATJES
SudNSol ananas

PRODUCT

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol ananas

Sud’n’Sol gemarineerde & gegrilde ananas zijn heerlijke stukjes gegrilde en gemarineerde ananas met smaken van vanille en tijm. Bereid van verse ananas, in stukjes gesneden, gegrild en vervolgens gemengd met oliën, vanille en aromatische kruiden.

NAAR GEMARINEERDE & GEGRILDE ANANAS

PRODUCT

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol champignons

Sud’n’Sol champignons zijn heerlijke gegrilde champignons, gemarineerd met mediterrane smaken. Bereid van verse champignons, gegrild en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden. Lekker om mee te bakken en ook heerlijk aan een spies van de BBQ. Maar je kan ze natuurlijk ook gewoon zó op tafel zetten als tapashapje.

NAAR GEMARINEERDE & GEGRILDE CHAMPIGNONS
SudNSol champignons
SudNSol champignons

PRODUCT

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol artisjokharten

Sud’n’Sol artisjokharten zijn heerlijke gemarineerde artisjokharten met mediterrane smaken en gekonfijte citroen.

NAAR GEMARINEERDE & GEGRILDE ARTISJOKKEN

PRODUCT

Tomatade

Sud’n’Sol Tomatade is een smakelijke bereiding gemaakt van halfgedroogde tomaten met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, gekonfijt, daarna gemengd met oliën en aromatische kruiden. Heerlijk om te gebruiken als spread op een stukje knapperig stokbrood of toastje, of als basis voor een pasta of soep.

NAAR TOMATADE
SudNsol tomatade
SudNSol Bruschetta van gegrilde groente

PRODUCT

Bruschetta van gegrilde & gemarineerde groenten

De Sud’n’Sol Bruschetta van groente is een heerlijke concassé van halfgedroogde tomaten, courgettes, gele paprika’s en gegrilde aubergines met mediterrane smaken. Bereid van verse, halfgedroogde of gegrilde groenten, geplet en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

NAAR GROENTE BRUSCHETTA

PRODUCT

Bruschetta van halfgedroogde & gemarineerde tomaten

Sud’n’Sol tomaten bruschetta is een heerlijke concassé van halfgedroogde tomaten met een basilicumgeur en mediterrane smaken. Bereid van verse, halfgedroogde, geplette tomaten, vervolgens gemengd met oliën en basilicum doordrenkt met zuidelijke smaken.

NAAR TOMATEN BRUSCHETTA
SudNSol Gemarineerde tomaten bruschetta

AANRADER

Aardappel Bruschetta met groenten

Bruschetta in een nieuw jasje.

Naar het recept