32 hapjes

45 minuten

400 gr gemarineerde groenten, Sud’n’Sol (fijngesneden)

16 niet te kleine krielaardappelen

Verse kruidenmix (basilicum, kervel, dille, peterselie, …)

Zeezout en zwarte peper van de molen

Scheut witte wijn azijn

Aardappel Bruschetta met groenten

Krielaardappelen:

Was de krielaardapelen.

Kook de krielaardappelen met pel gaar in water en zout.

Giet af.

Plaats vervolgens op een ovenplaat en bak deze gedurende 10 minuten in een oven van 230 °C.

Snij elke aardappel dan middendoor en plaats in een cirkel op elk bord.

Schep nu op elke halve aardappel een lepel bruschetta.

Kruidenslaatje:

Kruid de verse kruidenmix met weinig zeezout en witte wijn azijn.

Afwerking:

Plaats op elk bord wat kruidensla.

Werk af met wat zwarte peper.

TIP. Hierbij kan je gebakken kip, kalfsvlees en vis serveren.

SUD’N’SOL

Sud’n’Sol groentemix

De Sud’n’Sol groentemix is ​​samengesteld uit heerlijke halfgedroogde of gegrilde groentekwartieren met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, courgettes, paprika’s en aubergines, in vieren of in reepjes gesneden, gegrild of halfgedroogd en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

 

LEES VERDER

Meer recepten