400 gr gemarineerde groenten, Sud’n’Sol (fijngesneden)
16 niet te kleine krielaardappelen
Verse kruidenmix (basilicum, kervel, dille, peterselie, …)
Zeezout en zwarte peper van de molen
Scheut witte wijn azijn
Aardappel Bruschetta met groenten
Krielaardappelen:
Was de krielaardapelen.
Kook de krielaardappelen met pel gaar in water en zout.
Giet af.
Plaats vervolgens op een ovenplaat en bak deze gedurende 10 minuten in een oven van 230 °C.
Snij elke aardappel dan middendoor en plaats in een cirkel op elk bord.
Schep nu op elke halve aardappel een lepel bruschetta.
Kruidenslaatje:
Kruid de verse kruidenmix met weinig zeezout en witte wijn azijn.
Afwerking:
Plaats op elk bord wat kruidensla.
Werk af met wat zwarte peper.
TIP. Hierbij kan je gebakken kip, kalfsvlees en vis serveren.
— SUD’N’SOL
Sud’n’Sol groentemix
De Sud’n’Sol groentemix is samengesteld uit heerlijke halfgedroogde of gegrilde groentekwartieren met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, courgettes, paprika’s en aubergines, in vieren of in reepjes gesneden, gegrild of halfgedroogd en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.