NIEUWS

Vick family farms: feeding the planet

Jerome en Diane hebben plaats gemaakt voor hun kinderen Charlotte Vick en Linwood Vick en zelfs de vierde generatie heeft zich bij het team gevoegd. Vandaag de dag staat Vick Family Farms bekend als een vooraanstaande speler in de zoete aardappelindustrie.

Afgelopen jaar lang heeft Hannah Jones (3e generatie van de Vick familie) gewerkt aan een video van hun prachtige familieboerderij. “Toen mijn moeder me een jaar geleden vroeg om dit project te leiden, was ik behoorlijk nerveus over hoe het zou uitpakken en ik wist niet zeker of ik de leiding wilde hebben over zo’n groot project.” zegt Hannah: “Ik sta versteld van het resultaat en ben zo dankbaar om deel uit te maken van zo’n geweldig gezin en bedrijf, maar nog dankbaarder om mijn kinderen hier op te voeden. De wereld voeden is een flinke klus en ik ben zo vereerd dat ik hieraan kan meewerken!”

Wij vinden het resultaat fantastisch, Hannah! Kijk je mee naar deze prachtige showcase van onze zoete aardappel partner Vick Family Farms?

Zoete aardappel

PRODUCT

Zoete aardappelen

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is deze heerlijke, zoete knol geen ‘echte’ aardappel. Zoete aardappelen zijn er in velen kleuren en variëteiten. Zo bestaan paarse, witte, oranje en rode zoete aardappelen. Het is wereldwijd een populair en belangrijk gewas en ontzettend veelzijdig.

NAAR ZOETE AARDAPPEL

CONTACT

Heb je interesse in het inkopen van zoete aardappelen?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

NEEM CONTACT OP