1 rode pomelo (geschild en in blokjes gesneden)
2 avocado’s (in blokjes)
500 g gekookte garnalen
1 rode chilipeper (in dunne ringetjes gesneden)
50 g ongezouten pinda’s (fijngehakt)
15 ronde bananenbladeren
50 ml kokosmelk
1 limoen
15 ml sojasaus
1 el. bruine suiker
1 el. plantaardige olie
Pomelosalade met Readylicious® avocado
Rol elk bananenblad tot een hoorntje en bevestig het op de naad met een satéprikkertje. Meng de rode pomelo, de Readylicious-avocado, garnalen en de chilipeper in een kom. Zet opzij.
Rooster de gehakte pinda’s in een droge kookpan tot ze goudbruin zijn.
Rasp de schil van de limoen en zet opzij. Halveer de limoen en pers het limoensap uit.
Meng het limoensap met de kokosmelk, sojasaus, plantaardige olie en bruine suiker.
Vul elke bananenblad-hoorntje met de garnalensalade, besprenkel met de kokosnoot-limoen-dressing, geroosterde pinda’s en limoenschil.
— FRUIT
Readylicious® Avocado
Mmm… Readylicious! Avocado’s van Readylicious zijn metéén lekker. Ze liggen namelijk eetrijp in het schap om er vandaag nog van te genieten. Dat komt doordat ze geteeld, vervoerd en vertroeteld zijn volgens de Ripe & Ready-methode.