NIEUWS

Trick or treat!

De zomer ligt achter ons en we zitten alweer midden in de herfst. De dagen worden korter, het weer verandert en om ons heen zien we overal weer pompoenen verschijnen en dat kan maar één ding betekenen… Halloween staat voor de deur!

Pompoenen, pompoenen en nog eens.. pompoenen! Zonder pompoenen is Halloween niet compleet. Tover de lekkerste gerechten op tafel, decoreer met de mooie kleuren en vormen of maak er een Halloween kunstwerk van. Met pompoen kun je alle kanten op.

Tijd voor wat inspiratie om je alvast in griezelige sferen te brengen en je creativiteit de vrije geest te geven! Er zijn natuurlijk genoeg manieren om je huis te decoreren; spoken, spinnenwebben, vleermuizen, skeletten… Maar één de bekendste is toch wel de uitgeholde pompoen. Of je nu een volleerd pompoenkunstenaar bent of een beginner: met deze speciale Halloween pompoen en onderstaand stappenplan lukt het iedereen.

Happy Halloween!

Stap 1

Snijd aan de bovenkant het kapje van de pompoen af. Dit doe je het makkelijkst met een gekarteld mes. Om de pompoen uit te hollen, trek je met een lepel en je handen de zaden en het vruchtvlees eruit. Ga door totdat je een mooie gladde binnenkant zonder draden hebt en de rand circa 2,5 cm dik is.

Stap 2

We hebben het je makkelijk gemaakt door op de Halloween pompoenen al sjabloon-stickers te plakken. Je hoeft ze dus alleen nog maar voorzichtig uit te snijden met een scherp mes. Je kunt natuurlijk ook je eigen gezicht tekenen. Maak je pompoen zo griezelig als je zelf wilt, er zijn geen grenzen!

Stap 3

Plaats als laatste een waxinelichtje of lampje in de pompoen en zet het hoedje terug. Je pompoen kunstwerk is af. Veel plezier en een griezelige Halloween gewenst!

PRODUCT

Pompoen ‘Jack o’lantern’ (Halloween)

De pompoen ‘Jack o’lantern’ is een middel grote, ronde pompoen met een mooie, diep-oranje kleur. Deze pompoen wordt gezien als dé Halloween pompoen. Door de pompoen uit te hollen en er met een scherp gekarteld mes een eng gezicht uit te snijden, tover je er in een handomdraai een griezelige lantaarn van voor bij de voordeur. Onmisbaar bij het jaarlijkse Halloween feest!

LEES VERDER

PRODUCT

Pompoenen

Oranje, groen, grijs.. Pompoenen kom je in allerlei kleuren tegen. Ze zijn zoet van smaak met een nootachtig karakter. Pompoenen zijn veelzijdig en smaakvol en doen het vaak goed bij kinderen. In de herfst worden pompoenen ook veel gezien als decoratie. Gebruik hiervoor de vrolijke sierpompoenen uit ons assortiment of de speciale Halloween pompoen om je eigen kunstwerk te maken.

LEES VERDER