FTG

PARTNER

Fresh to Go

Fresh to Go (Pty) Ltd is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf voor verse groente en fruit, dat werd opgericht in 1993. Hoewel ze onze producten voornamelijk uit het hele Afrikaanse continent betrekken, ligt onze kracht in hun uitgebreide telersbasis in Sub-Sahara Afrika. Fresh to Go vertegenwoordigt diverse telers verspreid over Zuid-, Centraal-, Oost- en Noord-Afrika. Zij zijn trots op hun toegewijde telers, verspreid over verschillende plekken over de wereld, die zich inzetten om een constante stroom van bijzondere producten te leveren. Een fantastisch team in Johannesburg en Harare zorgt ervoor dat de producten voldoen aan strenge veiligheidseisen, zowel tijdens de productie als bij het verpakken.

SOCIAL RESPONSIBILITY

Wat Fresh to Go onderscheidt? Alle telers zijn niet alleen GlobalGAP-gecertificeerd, maar hebben ook indrukwekkende accreditaties zoals HACCP, Farming for the Future en BRC. Dit garandeert dat zij altijd aan de hoogste normen voldoen , zodat jij met een gerust hart van de producten kunt genieten.

Fresh to Go zet zich niet alleen in voor geweldige producten, maar ook voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de landbouw. Zij ondersteunen verschillende sociale programma’s om de gemeenschappen waarin zij actief zijn te versterken. Samen werken zij aan een smakelijke toekomst, met oog voor de wereld om ons heen.

PRODUCT

Mini groenten

Minigroenten danken hun kleine formaat aan een speciaal geselecteerde variëteiten, en aan een specifieke groeimethode (dichte plantages) en vroege oogst wanneer de groenten het zachtst zijn. De variëteit is het resultaat van natuurlijke veredeling. De laatste jaren worden mini groenten steeds populairder. Dit komt met name door de intensere smaak en het decoratieve uiterlijk!

NAAR MINI GROENTE
  • Mini prei
  • Mini-aubergine
  • Mini patty pan groen en geel
  • Mini-Courgette
  • Mini courgette
  • Mini bietjes 500x500
  • Bimi
Rawit

PRODUCT

Rawit peper

Dit pepertje is dan misschien niet de grootste in zijn soort, maar het is zeker niet de mildste. Andere namen voor deze peper zijn Birds-Eye, Piri Piri of Thai Chili. Hij is beschikbaar in de kleuren rood en groen. In de Aziatische keuken wordt hij veel gebruikt als smaakmaker in talloze gerechten.

NAAR RAWIT PEPER

PRODUCT

Habanero

Deze pittige peper behoort tot de hetere pepers. Habanero’s zijn er in rood, geel en oranje en zijn vrij klein en compact. Ze lijken qua vorm wel een beetje op een minipaprika, maar het is niet handig om de twee te verwisselen ?

NAAR HABANERO
Habanero Red

CONTACT

Word ook partner van Bud Holland

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op