— NIEUWS
Tropisch Paasfeest!
We ontwaken langzaam uit onze winterslaap en warmen ons aan de eerste zonnestralen van de lente. De natuur komt weer tot leven en straalt met haar prachtige, levendige kleuren en nieuwe energie. De lente is eindelijk hier en het aftellen tot Pasen is begonnen. Twee dagen vol gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden, waarbij we volop genieten van heerlijk eten.
De geur van versgebakken broodjes hangt in de lucht en de winkels liggen vol met vrolijk gekleurde paaseitjes! Alles wordt weer uit de kast gehaald voor een feestelijk gedekte paastafel, maar dit jaar pakken we het net even iets anders aan. We geven het paasfestijn een exotische twist!
De traditionele paasbrunch verandert in een explosie van avontuurlijke smaken! Combineer kleuren en smaken van verre oorden en geef het paasfeest een vleugje exotische warmte. Als inspiratie zetten we onze helden hieronder op een rij en sluiten we af met een verrassend recept voor het paasontbijt of de Paasbrunch. Hop, hop – op naar een Tropisch Paasfeest!


— PRODUCT
Mangistan
Deze bijzondere vrucht staat bekend als één van de lekkerste vruchten ter wereld, die ook nog eens jaarrond verkrijgbaar zijn! Het witte vruchtvlees onder de dikke schil is zacht en lijkt qua smaak en structuur een beetje op lychees. Mangistan wordt kleinschalig geteeld waardoor het een vrij zeldzame vrucht is.


— PRODUCT
Carambola
De carambola wordt ook wel stervrucht genoemd. Deze vrucht dankt zijn naam aan het feit dat als je er plakjes van snijd deze op een ster lijken. Het vruchtvlees van de carambola is zeer sappig, geel en friszuur. Een rijpe carambola is stevig en heeft een heldergele schil. Hoe geler de schil, hoe zoeter de smaak.




