NIEUWS

Feestelijk Pasen!

De natuur staat in bloei, de dagen worden weer langer en ’s morgens fluiten de vogels er weer vrolijk op los. Het is lente en dat betekent dat ook Pasen weer voor de deur staat. Twee dagen vol gezelligheid, paaseieren zoeken en samen met vrienden en familie genieten van de lekkerste hapjes en gerechten aan een feestelijk gedekte tafel. Maak het bijzonder, ga voor kleurrijk en smaakvol. Uiteraard kan de lievelingsgroente van de paashaas, de wortel, hierbij niet ontbreken! Verstop de wortel bijvoorbeeld in een carrot cake, kijken wie hem het eerste vindt 🙂

Gekleurde wortelen zorgen voor een vrolijk feestje op je bord! Je kunt wortel natuurlijk rauw eten door het te raspen of in dunne plakjes of linten te schaven. Ook leuk: gebruik een spirelli om er lange ‘spaghettislierten’ van te maken. Je kunt wortel ook koken, wokken of grillen, kies je eigen favoriete bereidingswijze. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment van wortelen en trakteer je gasten met Pasen op een vrolijk, culinair feest.

Chantenay-carrot-cupcakes-3-731x1024 (1)
NAAR RECEPT
Mini wortelen

PRODUCT

Mini wortelen

Mini wortelen zijn beschikbaar in allerlei kleuren, zoals oranje & mix. Het is een knolgewas dat onder de grond groeit. Je kunt hem herkennen aan de langwerpige, ronde stengel van ongeveer 10 tot 12 cm. Mini wortels zijn zoet van smaak en knapperig van structuur.

NAAR MINI WORTELEN

PRODUCT

Gekleurde wortelen

Wist je dat wortelen in allerlei kleuren bestaan? Naast de welbekende oranje winterpeen, bestaat er ook witte ‘white satin’, paarse ‘purple haze’, zwarte ‘deep purple’, gele ‘yellow mellow’ en rode wortelen. Deze vrolijke wortelen zorgen voor een kleurrijk feestje op je bord!

NAAR GEKLEURDE WORTELEN
Gekleurde-peen-heel
Chantenay rainbow voorgrond kopiëren

PRODUCT

Chantenay wortel

De Chantenay wortel heeft een heerlijke, volle smaak en een goede bite. Ze zijn te herkennen aan de driehoekige vorm, zachte schil en felle kleurtjes. Hoe kleiner en compacter de peentjes zijn hoe beter de smaak is.

NAAR CHANTENAY WORTEL

AANRADER

Chantenay cupcakes

Met roomkaas en munt

Naar het recept