2 personen

10 minuten

5 Kiwi Gold

Sap van een halve limoen

1 tl. Ingelegde gember

200 ml. Kokosmelk

(Kokos)rum naar smaak

3 Kiwai, gehalveerd

3 Limoenpartjes

Ijsblokjes

Kiwaicolada

Pureer de Kiwi Gold samen met de kokosmelk, limoensap en de ingelegde gember in een blender.

Vul de glazen met het mengsel en voeg ijs en rum toe.

Prik per glas 2 gehalveerde Kiwai en een partje limoen op een prikkertje.

FRUIT

Kiwai

Kiwai of kiwibes is het kleine broertje van de kiwi. Door zijn kleine formaat is het een superhandige snack voor onderweg. Bovendien heeft kiwai een eetbare schil en smaakt hij heerlijk!

LEES VERDER

Meer recepten

Geroosterde Tindola met Moringa Pesto2024-01-29T16:06:01+01:00
Tindola met Moringa pesto