4 personen
15 minuten
1 grote rode ui (in dunne ringen)
2 boomgerijpte mango’s (geschild en in blokjes)
sap van 4 limequats
1 aji limo-peper (zonder de zaadjes, fijngehakt)
2 takjes koriander (fijngesneden)
4 limequats
Mango ceviche, zoet-pittig met een vleugje citrus!
Leg de rode uienringen 10 minuten in ijswater terwijl je de andere ingrediënten bereidt. Doe de mangoblokjes in een kom en voeg de helft van het limequatsap en wat zout toe. Doe de fijngehakte aji limo-peper erbij. Laat de uienringen uitlekken en voeg ze samen met de korianderblaadjes toe. Serveer de ceviche in een mooi glas of een kommetje.
— PEPERS
Aji Limo
De Aji Limo is een behoorlijk pittige peper met een vleugje citrus die erg populair is in Peru waar hij onder de naam ‘Kellu Uchu’ bekend staat. De Aji Limo kan rood, oranje, groen en geel zijn en geeft veel kleur, smaak en een beetje pit aan een gerecht.