NIEUWS

Duik in de culinaire wereld van micro greens!

Duik met ons in de culinaire wereld van micro greens! Tijdens deze ontdekkingstocht richten we de schijnwerpers op de wondere wereld van cressen, leaves en eetbare bloemen.

Micro greens zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen. Door de juiste omstandigheden, expertise en zorg groeien deze jonge planten en bloemen uit tot pareltjes met een uniek smaakpalet. Verrassend en inspirerend hoe zo’n klein ingrediënt zo’n groots effect kan geven aan een gerecht. De frisse kleur, de delicate structuur en de verfijnde smaak maakt het een feestje voor de fijnproevers én een feestje om mee te werken voor chefkoks!

Shiso Leaves green

Deze kleine smaak- en vitaminebommetjes van moeder natuur zijn er in veel verschillende vormen en kleuren met elk hun eigen verfrissende, rijke smaak en geur. Als we de trendwatchers moeten geloven gaan we dit jaar in het bijzonder veel van de Shiso Leaves zien. Deze fraaie blaadjes hebben een verrassende munt-/ anijsachtige smaak en smaken zowel in zoete als hartige gerechten fantastisch!

Ontdek en experimenteer met smaak!

RECEPT

Cocktail Leaves & Lime

Met Shiso Leaves, Kaffir Lime leaves en limoen

Naar het recept

Let op: De beschikbaarheid van producten uit ons assortiment is natuurlijk altijd afhankelijk van de seizoenen, de weersomstandigheden en andere natuurlijke factoren. Daarom zijn er altijd periodes waarin sommige producten tijdelijk niet beschikbaar zijn.

ASSORTIMENT LEAVES

Leaves zijn te gebruiken voor diverse creatieve en smaakvolle gerechten. Ze voegen niet alleen kleur en smaak toe aan gerechten, maar toveren je gerecht om tot iets magisch!

ASSORTIMENT ‘WITTE GROENTE’

Deze witte groenten worden op unieke wijze geteeld in speciaal ontwikkelde donkere kamers, in het water en met een hoge luchtvochtigheid. Een collectie inspirerende producten voor de gastronomie!

LEAVES

Ontdek hier ons uitgebreide assortiment leaves.

Bekijk het hele assortiment

ASSORTIMENT CRESSEN

Verfrissend en rijk van smaak! Deze planten bieden een versheid en krachtige smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen. Veelzijdig in smaak en gebruik!

CRESSEN

Ontdek hier ons uitgebreide assortiment cressen.

Bekijk het hele assortiment

ASSORTIMENT EETBARE BLOEMEN

Een explosie van kleur! Eetbare bloemen zijn prachtig om te zien en worden vaak gebruikt om gerechten te garneren en op te fleuren.

EETBARE BLOEMEN

Ontdek hier ons uitgebreide assortiment eetbare bloemen.

Bekijk het hele assortiment