Alfredo del Santis

PARTNER

Altamura

Stel je een vruchtbaar land voor, gestreeld door de zee. Dezelfde zeeën die ons de vroegere volken en tradities brachten. Een land doorkruist door rivieren. Beschermd door groene bergen welke het hele jaar door gekust worden door de zon. De bakermat van het mediterrane dieet. Waar de natuur ons royaal smaken, geuren en biodiversiteit schenkt: dit is Italië.

“Het land waar Altamura nog altijd hun zaden aan toevertrouwt.” Vertelt Alfredo Santis. “Wij volgen een nieuwe vorm van landbouw welke het ecosysteem respecteert en duurzaamheid garandeert.”

KWALITEIT

Een plek onder de zon

Baby leaves van het merk Selezione Reale worden jaarrond geteeld in de Piana Del Sele, een gebied dat zeer geschikt is voor landbouw, in de provincie Salerno, tussen de Amalfi- en Cilentokust. Elke afzonderlijke fase van het productieproces wordt goed in de gaten gehouden: van de selectie van rassen en de aankoop van de beste zaden, tot de agronomische behandeling van de grond en de teeltplaats. De kwaliteit van het product wordt bepaald door de kwaliteit van de grondstof.

Producten

Een kijkje bij Altamura

MERKEN

Selezione Reale

Selezione Reale is Bud Hollands’ exclusieve merk in ‘baby leaves’ van onze Italiaanse leverancier Altamura. Alleen de állerbeste producten, van royale kwaliteit, maken kans om deze eretitel te verdienen. Passie, traditie en stijl worden met elkaar vermengd om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van onze klanten en om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken.

MEER OVER DIT MERK
Selezione-Reale logo

CONTACT

Word ook partner van Bud Holland

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op