Een salade met een twist! Hartig door de blauwe kaas, fris door de sinaasappel, knapperig door de granaatappelpitjes, pangrattato en Treviso Tardivo en verrassend door de dragon. De prachtige vorm van de Treviso Tardivo bladeren en de combinatie van kleuren maken het tot een artistiek geheel. Een verfijnde salade met een unieke mix van smaken, perfect in balans!
Gegrilde okra
Rianne Haaring2024-08-20T12:48:05+02:00Deze gegrilde okraspiesjes met limoenzout en misosaus zijn een smaakvolle traktatie die je moet proeven! De verfijnde smaken zijn perfect in balans en zorgen samen voor een heerlijke smaakexplosie. Ideaal als zomerse snack, bijgerecht of onderdeel van een barbecue.
Overloaded Pokébowl
Rianne Haaring2024-06-24T10:53:59+02:00Deze overloaded pokébowl is makkelijk en snel te bereiden en barst van de smaak. Een voedzaam en kleurrijk gerecht voor op een zonnige dag. Fris, zoet en smaakvol! Genieten!
Mango Tango Tuna
Rianne Haaring2024-06-24T10:50:57+02:00Feest op je bord! Met dit recept voor tonijntartaar met mango, avocado en wakamé creëer je een heerlijk en smaakvol gerecht. Door de verfijnde smaken en een knapperige topping serveer je een culinair kunstwerk op tafel.
Ceviche Colorado!
Rianne Haaring2024-02-22T11:12:07+01:00Proef de smaak van Peru met dit traditionele gerecht! Ceviche is een geliefd gerecht in Peru en wij snappen wel waarom. Het geheim zit hem in het garen van de rauwe vis in het citrussap. Door de zuren van het citrussap krijgt de vis een unieke textuur en smaak en door de combinatie met ui, chili pepers en koriander wordt het een culinair feestje voor de zintuigen! Het is heerlijk verfrissend en perfect voor een lichte maaltijd.
Geroosterde Tindola met Moringa Pesto
Rianne Haaring2024-01-29T16:06:01+01:00Ontdek dit verrassende gerecht met een exotische twist; geroosterde tindola geserveerd met een verrukkelijke moringa pesto! De knapperige textuur van de geroosterde tindola in combinatie met de kruidige moringa pesto is een smakelijke manier om de Dominicaanse keuken te verkennen. Een unieke culinaire ervaring!
Rujak Buah Bud
Rianne Haaring2024-01-16T13:52:36+01:00Met deze heerlijke frisse salade met vrolijke kleuren zet je echt iets bijzonders op tafel! Een heerlijke mix van zoet, zuur en pittig geïnspireerd door de Indonesische keuken, een traktatie voor je smaakpupillen!
Broodvruchtfrietjes met Avocado-Limoendip
Rianne Haaring2024-01-08T14:40:11+01:00Frietjes van broodvrucht, smaakvol en exotisch! De romige structuur van de avocado gecombineerd met het limoensap, koriander en knoflook maakt deze dip de perfecte aanvulling bij de knapperige broodvruchtfrietjes. Genieten!
Edamame met yuzu-sojasaus
Rianne Haaring2023-11-13T16:24:34+01:00Proef de authentieke smaak van Japan met deze edamameboonetjes met yuzu-sojasaus! Dit eenvoudige gerecht is lekker fris en knapperig, met een citrusachtige twist dankzij de yuzu. Een heerlijk exotisch bijgerecht of tussendoortje!
BBQ pompoen
Rianne Haaring2023-10-24T14:49:16+02:00Verrassend lekker! Deze pompoen is gevuld met een hartig mengsel van blauwe kaas, tijm en spinazie en gegrild op de barbecue, een fantastische smaakcombinatie van zoet en hartig!
Romige Saffraanrisotto
Rianne Haaring2023-10-24T12:23:30+02:00Romige saffraanrisotto met shiitake, zwarte knoflook en geraspte Parmezaanse kaas. Een fantastisch gerecht, prachtig van kleur met een rijke smaak en een hemelse geur!
Pompoenlasagne met Mexicaanse twist en tomatillo-avocadosalsa
Rianne Haaring2023-07-28T07:50:34+02:00Pompoenlasagne met een Mexicaanse twist! Door de bladen van pompoen te maken krijgt de lasagne een heerlijke zachte, zoete smaak.
Chayote tostada’s met mangosalsa
Rianne Haaring2023-07-20T11:59:18+02:00Met dit vrolijke, tropische gerecht tover je meteen een culinair feestje op tafel! Chayote gecombineerd met pulled chicken en een heerlijke fris-zoete mangosalsa on top, maakt deze tostada tot je nieuwe favoriet. Heerlijk!
Wakamé misosoep ‘Japanese style’
Rianne Haaring2023-07-11T11:49:06+02:00Wakamé misosoep 'Japanese style' met stukjes tofu en verse lente-uitjes.
Kip gevuld met Artisjok
Rianne Haaring2022-12-08T09:15:14+01:00Kipfilet gevuld met gemarineerde artisjok, chermoula, venkelzaadjes, citroentijm en gebakken aardpeerblokjes met gegrilde artisjok.