Salty Fingers®
Sanne Vermeulen2024-01-25T10:38:05+01:00Salty Fingers® is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten.
Salty Fingers® is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten.
Salicornia Cress heeft een mild zoute smaak en een knapperige bite, dit maakt de cress bij uitstek geschikt voor visgerechten.
Door de pittige smaak van het product combineert het onder andere goed met frisse gerechten.
Sechuan Cress® is de naam voor een eetbare plant. Sechuan Cress heeft lichtgroen blad met een mondgevoel van licht sprankelend (champagne) naar tintelend verdovend. Dit uitzonderlijke mondgevoel is voor liefhebbers een aandachtstrekker.
Tahoon® Cress is de naam voor een eetbare plant. De zaden hebben een sterke beukenotensmaak. Deze smaak komt ook terug in de Tahoon Cress. De smaak blijft lang hangen.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Salad Fennel heeft een zachte anijsachtige smaak.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Thyme heeft een zachte thijm smaak en heeft een zachte textuur.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Sun Shoots heeft een nootachtige smaak en een zachte bite.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Salad Rocket heeft een peperige, nootachtige smaak.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Red Vein Sorrel heeft de smaak van fris, zure limoenappels.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Red Pak Choi heeft een milde kool smaak.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Red Mustard Frills heeft de smaak van vurige mosterd.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Red Chard heeft de smaak van bittere biet.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Red Amaranth heeft de smaak van milde biet.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Flat Parsley heeft de smaak van pittige peterselie
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Coriander heeft de smaak van koreander en van sterk ruikende citrus.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Micro Celery heeft de smaak van selderij en limoen.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. Citroen Verbena heeft een zoete smaak, die ook linkt aan bruisende limoen. De textuur van het blad is stevig, knapperig.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Curry Leaves hebben een curryachtige smaak en een warm kruidig aroma. De textuur van het blad is stevig.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De smaak van Chocolate Mint is een combinatie van chocolade met een hint van munt. Het textuur van het blad is knapperig.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De smaak van Bronze Fennel is zoet en smaakt naar bruisende limoen. Het product heeft een stevige textuur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. Popcorn shoots hebben een zoete smaak en heeft ook iets weg van drop. De blaadjes hebben zacht, knapperige textuur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Pelar Leaves hebben een frisse smaak en de blaadjes naar citrus. De blaadjes hebben zacht en droge textuur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Olive Tops hebben een frisse smaak en zoals de naam al zegt, smaken de blaadjes naar olijf De textuur van de tops is zacht.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Citrus Leaves hebben een frisse smaak en zoals de naam al zegt, smaken de blaadjes naar munt en citrus. De textuur van het blad is zacht.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Champi Leaves smaken naar champignon en hebben een licht notige smaak. De textuur van het blad is zacht.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Buckler Sorrel Leaves hebben een citroenachtige smaak en hebben een vlezig, smal blad.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Bleu pepe leaves hebben een extra peperige smaak en zijn stevige leaves die een diepblauwe kleur hebben.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Ananas munt heeft een frisse smaak en zoals de naam zegt, het smaak naar munt en ananas en heeft een zachte textuur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Alaskan natrium leaves hebben een peperige smaak en beschikken over een zachte textuur. De blaadjes zijn blauw-groen van kleur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Rozen hebben de smaak van een lichte citrus en beschikken over een knapperige textuur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Mini Violetta heeft de smaak van een lichte citrus en beschikt over een zachte textuur.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De Capucine Blossom heeft een zoete pittige smaak (smaak van waterkers).
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De smaak van Borage Blossom lijkt op die van komkommer.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Purslane heeft een licht olieachtige, ziltige zeezout smaak.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Oyster Leaves hebben een ziltige zoute smaak.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Okahijki heeft een eerst peperige smaak en wordt daarna zout.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Nibbel heeft een zacht en gladde smaak met een hint van zeezout.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Flowers Rock Fennel heeft een hint van citroen en venkel met een lichte milde asperges smaak.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect te creëren tussen land en zee is het volgende product uiterst geschikt. Sea Flowers Oyster heeft een zoete smaak met een combi van ziltig.
Voor een glimlach op een groentesmoothie. Pit bij een stoofpot. Greek Cress heeft een peperige smaak.
Voor als je van lekker en mooi houdt. Van verrassen, verwonderen en sfeer scheppen. De smaak van Aztec Sweet Drops is heel zoet, kruidig en heeft een zachte textuur.
Om de liefde voor zilt, het verrassende effect van het combineren van land en zee. Sea Beets hebben een zoute spinazie-achtige en milde bieten smaak met een tint van aardse aroma.
De WhatZnew Mix is een speciale mix van de nieuwste cressen. Daarom wijzigt de samenstelling van de mix zodra een nieuwe cress geïntroduceerd wordt.
Tuinkers is een zeer populaire cress, die op talloze manieren gebruikt kan worden.
Het paradepaardje van ons assortiment. Dit veel verkochte artikel is ideaal voor de restaurants die elke maaltijd een eigen karakter willen geven. Shiso Mixed is samengesteld uit Shiso Purple, Shiso Green, Daikon Cress® en Mustard Cress. Deze cressen passen, elk op eigen wijze perfect bij vis, of als garnering in bijvoorbeeld salades.
Sechuan Buttons® is de naam voor een eetbare bloem. Een 'elektrische' ervaring. Het begint met een champagneachtig gevoel op het puntje van de tong. Vervolgens een tintelend en verdovend gevoel op de gehele tong en binnenkant van de wangen met een stortvloed aan speeksel. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.
Sea Fennel kan op verschillende manieren worden toegepast. Vanwege de hoge concentratie aan aroma’s, dient het gebruik van Sea Fennel heel gedoseerd gebruikt te worden.
Aikiba® Leaves staan bekend als 'vrouwenvingers, 'jungle-spinazie' of 'ochro' en hebben een licht zuur-bittere smaak. Wanneer de bladeren rauw worden gebruikt is het een schitterende visueel ingredient met een gel-achtig, waterig en papperig mond-gevoel. Gebruik (een deel van) de bladeren voor gel-achtig functie en de stam voor de lichte zoet-zure smaak
T. +31 174-535353
exotics@bud.nl
Bud Holland
Transportweg 67
2676 LM Maasdijk
The Netherlands
T. +31 174-535353
exotics@bud.nl
Bud Holland
Transportweg 67
2676 LM Maasdijk
The Netherlands
Privacyverklaring • Terms of use • Leveringsvoorwaarden • © 2021 Website: ZIJ & BLIJ