Deze kleurrijke kaki cheesecake trekt meteen je aandacht! De verrassende smaakcombinatie van kaki, kokos en mascarpone zorgt voor een culinair feestje. Fris en fruitig, onweerstaanbaar lekker!
Tropisch mangistan roomijs
Sanne Vermeulen2023-05-23T10:18:09+02:00IJs maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Met mangistan, dadels en kokosmelk maak je in no-time heerlijk roomijs met een tropische touch! Genieten!
Chantenay wortel & roomkaas cupcakes
Sanne Vermeulen2023-03-31T14:11:36+02:00Deze lichte en makkelijke cupcakes zijn ideaal voor Pasen. De kleine worteltjes met 'loof' van muntblaadjes doen het goed bij kids en staan natuurlijk harstikke gezellig bij de Paasbrunch. Maar eigenlijk zijn ze altijd lekker..
Pavlova vijgen
Rianne Haaring2022-12-08T08:28:07+01:00Pavlova met vijgen is een fijne combinatie van zoet en hartig. Het is een lust voor het oog en een traktatie voor de smaakpupillen.
Tartelettes exotisch fruit
Rianne Haaring2022-12-08T08:22:57+01:00Tartelettes met exotisch fruit zijn heerlijk als dessert of gebakje bij de koffie. Deze knapperige mini taartjes doen het altijd goed!
Pompoenbruschetta
Sanne Vermeulen2022-12-08T08:35:03+01:00Bruschetta met een herfstige touch! Het perfecte borrelhapje op een regenachtige dag!
Cheesecake met een fris zure bite!
Rianne Haaring2022-12-08T08:43:21+01:00Heerlijke cheesecake met een verrassende combinatie van kokoscrème, slagroom en als topping Bergamot rasp voor een fris zure bite.
Ponthier fruitmousse taart
info@zijenblij.nl2022-12-08T09:28:37+01:00Deze fluweelzachte en fruitige taart is gemaakt door Judith. Sophia Loren zei ooit: 'Good food is a celebration of life'. Judith is het helemaal met haar eens. Vier het leven met deze heerlijke Ponthier-fruitmoussetaart!