België

  • Mini shanghai paksoi

Shanghai paksoi

2022-06-14T10:55:54+02:00

Shanghai paksoi is een Chinese bladgroente en is familie van de Chinese kool en kan zowel rauw als gekookt gebruikt worden. Ideaal voor Aziatische wokmaaltijden bijvoorbeeld met zalm en zoetzure saus.

Shanghai paksoi2022-06-14T10:55:54+02:00
  • Chiconettes

Chiconettes

2022-03-24T13:25:40+01:00

Chiconettes zijn kleine witlofkropjes met een rijke smaak. Chiconettes danken hun kleur aan het feit dat ze in het donker worden geteeld. Doordat licht niet de bladeren bereikt produceert de plant geen groene kleurstof.

Chiconettes2022-03-24T13:25:40+01:00
  • Schorseneren

Schorseneren

2021-04-01T10:32:40+02:00

Schorseneren zijn langwerpige donkere wortels met een zachte witte binnenkant. Die vroeger ook wel ''armeluis asperge'' werd genoemd

Schorseneren2021-04-01T10:32:40+02:00
  • Bloemkool groen

Groene bloemkool

2022-06-14T10:39:59+02:00

Naast de normale witte bloemkool bestaan er ook gekleurde soorten zoals de paarse, oranje en groene bloemkool. Groene bloemkool is een prachtige variëteit die je zintuigen doet prikkelen! De groene bloemkool is wat sterker van smaak.

Groene bloemkool2022-06-14T10:39:59+02:00
  • Choisam

Choisam

2022-06-14T10:57:35+02:00

Deze groene bladgroente heeft een knapperige, frisse en sappige structuur. Deze chinese groente is verwant aan de paksoi, maar ietsje pittiger. De groente laat zich makkelijk bereiden.

Choisam2022-06-14T10:57:35+02:00
  • Kailan

Kailan

2022-06-14T10:57:54+02:00

Kailan staat ook wel bekend onder de naam Chinese broccoli. De bladeren zijn glanzend blauwgroen en de stengels zijn dik. De bloeiwijze en de smaak lijkt een beetje op broccoli maar dan wat sterker en bitterder.

Kailan2022-06-14T10:57:54+02:00
  • Mini Paksoi

Mini paksoi

2022-06-14T10:58:33+02:00

Mini paksoi is het kleine broertje van de gewone paksoi en heeft zachte, knapperige witte of stelen en donkergroene bladeren. De smaak is fris en vrij neutraal met een aangename bite. Mini paksoi staat en smaakt fantastisch Aziatische wokgerechten.

Mini paksoi2022-06-14T10:58:33+02:00
  • Kai Choi

Kai Choi

2022-06-14T10:58:56+02:00

Kai choi wordt ook wel mosterdkool genoemd. Het is een soort binnen de Aziatische mosterdkool familie. Kai choi lijkt qua uiterlijk een beetje op ijsbergsla. De bladeren zijn alleen een stuk stugger en de stelen zijn wat dikker. De smaak is licht peperig en een beetje bitter.

Kai Choi2022-06-14T10:58:56+02:00
  • Bloemkool paars

Paarse bloemkool

2022-06-14T10:39:40+02:00

Naast de normale witte bloemkool bestaan er ook gekleurde soorten zoals de paarse, oranje en groene bloemkool. Paarse bloemkool is een prachtige variëteit die je zintuigen doet prikkelen! De smaak is milder, zoeter en romiger dan zijn witte dubbelganger.

Paarse bloemkool2022-06-14T10:39:40+02:00
  • Bloemkool oranje

Oranje bloemkool

2022-06-14T10:39:45+02:00

Naast de normale witte bloemkool bestaan er ook gekleurde soorten zoals de paarse, oranje en groene bloemkool. Oranje bloemkool is een prachtige variëteit die je zintuigen doet prikkelen! De oranje kleur heeft alles te maken met de aanwezigheid van caroteen in de grond. Het ras heeft een diepe oranje kleur en de roosjes zijn iets zachter van smaak.

Oranje bloemkool2022-06-14T10:39:45+02:00
  • Kalettes

Flower Sprouts®

2021-03-31T15:38:35+02:00

Flower Sprouts® zijn een kruising tussen boerenkool en spruiten. Ze hebben de nootachtige smaak van boerenkool en een klein bittertje van spruiten, een heerlijke combinatie! Deze groentjes zien er ook nog eens fantastisch uit met hun groen-paarse kleur.

Flower Sprouts®2021-03-31T15:38:35+02:00
Ga naar de bovenkant