NIEUWS

Thanksgiving: Vier het met paddenstoelen!

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat en het om ons heen steeds drukker wordt. Als reactie hierop merken we dat we soms wat meer behoefte hebben aan rust. Daarom is het goed om zo nu en dan even te genieten van het moment en de tijd stil te zetten.

Tijdens Thanksgiving staat men stil bij alle goede dingen in het leven en is men dankbaar en tevreden. Dit wordt gevierd door tijd door te brengen met vrienden en familie en uiteraard hoort hier ook lekker eten bij.

Mushrooms
Mushrooms

Bij het Thanksgiving diner draait het allemaal om comfort food, nostalgische recepten en herfstachtige ingrediënten. Pompoen, cranberry, maïs, spruitjes, zoete aardappel en… paddenstoelen.

Paddenstoelen zijn er in vele soorten en maten en combineren goed met de traditionele gerechten. Hieronder delen we twee heerlijke gerechten welke perfect zijn voor een knus Thanksgiving diner.

Have a ‘fungtastic’ Thanksgiving!

RECEPT

Umami spread

Met shiitake en zwarte knoflook

Naar het recept

RECEPT

Saffraan risotto

Met shiitake en Parmezaanse kaas

Naar het recept

ASSORTIMENT

Let op: De beschikbaarheid van producten uit ons assortiment is natuurlijk altijd afhankelijk van de seizoenen, de weersomstandigheden en andere natuurlijke factoren. Daarom zijn er altijd periodes waarin sommige producten tijdelijk niet beschikbaar zijn.

PADDENSTOELEN

Ontdek ons uitgebreide assortiment eetbare paddenstoelen, waaronder oesterzwammen, shiitakes, cepes en nog veel meer. Van romige sauzen tot smaakvolle vullingen, onze paddenstoelen voegen een heerlijke twist toe aan al je gerechten.

Bekijk het hele assortiment