Een zoet & zout voorgerecht welke de aardse zoetheid van Chantenay-wortelen combineert met de zoute, romige smaak van geitenkaas, samengevoegd in een knapperige korst. Een snelle, gemakkelijke en elegante traktatie voor de feestdagen of voor welke gelegenheid dan ook.
Umami Spread!
Rianne Haaring2023-11-09T15:25:03+01:00Stap uit je comfortzone en probeer deze verrassende umami spread! Een heerlijke spread door de combinatie van shiitake en zwarte knoflook met als garnering frisgroene bieslook snippers. Verrassend smaakvol en lekker op brood, toastjes of crackers!
Knapperige patacones met pittige Aji Criollo dipsaus
Rianne Haaring2023-08-11T09:38:19+02:00Geniet van de rijke smaken van de Ecuadoriaanse keuken met deze knapperige patacones, gemaakt van bakbananen en gecombineerd met een pittige Aji Criollo-dipsaus.
Chantenay wortel & roomkaas cupcakes
Sanne Vermeulen2023-03-31T14:11:36+02:00Deze lichte en makkelijke cupcakes zijn ideaal voor Pasen. De kleine worteltjes met 'loof' van muntblaadjes doen het goed bij kids en staan natuurlijk harstikke gezellig bij de Paasbrunch. Maar eigenlijk zijn ze altijd lekker..
Gevulde dadels
Rianne Haaring2022-12-08T08:10:31+01:00Dadels omwikkelt met rauwe ham en gevuld met zachte blauwe kaas en pistachenootjes, een heerlijk hapje vol van smaak. Succes gegarandeerd!
Zoete aardappel crostini
Rianne Haaring2022-12-08T08:13:52+01:00Zoete aardappel crostini met een romige topping van feta en yoghurt en een heerlijke zoetzure garnering van verse vijgen en granaatappelpitjes. Een feestelijk hapje met een mooie smaakbalans tussen zoet, zuur en hartig.
Myoga sushi
Rianne Haaring2022-12-08T08:21:01+01:00Heerlijke sushi met myoga en fingerlimes en als garnering daikoncress, een fantastische bite en smaakbeleving!
Zalmbonbon met fingerlimes
Rianne Haaring2022-12-08T08:37:46+01:00Zalmbonbons gevuld met zachte verse geitenkaas met honing en een topping van hazelnoten, dille en fingerlimes. Verrassend lekker!
Aardappel Bruschetta met groenten
Rianne Haaring2022-12-08T09:05:14+01:00Bruschetta in een nieuw jasje. "Ovenheerlijke" gepofte aardappel met bruschetta van gegrilde groentemix en een vers kruidenslaatje.
Chocoladevijgen
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:04:34+01:00Een gedurfde, maar o zo lekkere combi van zoet en zout. Deze gevulde chocoladevijgen zijn onweerstaanbaar en super makkelijk om te maken!
Mini tortilla’s met finger lime pearls
Sanne Vermeulen2023-08-22T11:29:42+02:00Steel de show met dit heerlijke en mooie hapje met garnalen en Readlylicious® avocado! De citruskaviaar maakt het helemaal af.
Kleurrijke spring rolls
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:15:39+01:00In Vietnam kan je ze op elke hoek van de straat kopen, deze veelzijdige pakketjes gevuld met kleurrijke ingrediënten. We hebben het over spring rolls. Ze worden gemaakt van rijstvellen die je kan vullen met waar je maar zin in hebt!
Filocups met kweepeerchutney
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:15:43+01:00Om zo uit de hand te eten is de kweepeer niet aan te raden. Maar wanneer je deze geelgroene peer verwarmt verandert het harde, zure vruchtvlees in een heerlijk ingrediënt voor zoete én hartige gerechten. Maak er eens een heerlijke kweepeerchutney van!
Jackfruit & Kokos fritters
Sanne Vermeulen2022-12-08T09:28:55+01:00Het pellen van zo'n enorme jackfruit valt nou eenmaal niet mee. Daar weten wij alles van. Gelukkig hebben wij gepelde jackfruit in het assortiment! Het zware werk is alvast gedaan en het resultaat zit in een handzame verpakking van 200 gram. Zo wordt het maken van deze jackfruit & kokos nuggets een fluitje van een cent!
Ugli Arepa’s
Sanne Vermeulen2024-01-15T13:00:26+01:00Arepa's zijn heerlijke, knapperige maisbroodjes. Vul ze met pulled chicken en stukjes yuzu voor een tropische touch!