FAQ items aan het laden...

Frankrijk

  • Saveur dantan

Saveur d’antan tomaten

2024-10-15T16:10:00+02:00

Saveur d'antan is de verzamelnaam van een kleurrijke tomatenmix met een rijke, zoete smaak en een vleugje zuurheid. Deze tomaten worden generatie op generatie volgens traditionele wijze geteeld en dat proef je! Door het stevige vruchtvlees, de authentieke smaak en de verschillende kleuren en vormen zijn ze de perfecte toevoeging voor je gerecht!

Saveur d’antan tomaten2024-10-15T16:10:00+02:00
  • Melanzane-Rosso-IGP

Melanzane Rosso di Rotonda D.O.P. (Rode aubergine)

2024-11-05T08:38:19+01:00

Melanzane Rosso di Rotonda, ook wel bekend als de rode aubergine van Rotonda, is een unieke Italiaanse groentesoort die oorspronkelijk afkomstig is uit de regio Basilicata, in het zuiden van Italië. De aubergine heeft een opvallend uiterlijk: de vrucht is rond van vorm en heeft een intens rode kleur die vaak wordt vergeleken met die van een tomaat. Dit zeldzame product is rijk aan smaak, met een licht bittere ondertoon en een stevige textuur, waardoor het ideaal is voor traditionele Zuid-Italiaanse gerechten. De Melanzane Rosso is een beschermd streekproduct (DOP) die garandeert dat de Melanzane Rosso di Rotonda volgens strikte regels wordt geteeld en verwerkt. Dit beschermt zowel de kwaliteit als de herkomst van het product.

Melanzane Rosso di Rotonda D.O.P. (Rode aubergine)2024-11-05T08:38:19+01:00
  • Mini prei

Mini prei

2023-05-22T12:16:10+02:00

De mini prei behoort tot de lookfamilie en heeft dezelfde looks als zijn grotere broer, maar is qua smaak iets milder en zoeter. Met zijn witte stelen en groene schutblad is de mini prei erg leuk om in zijn geheel bij een gerecht te gebruiken. Smaakvol en het staat ook nog eens erg decoratief!

Mini prei2023-05-22T12:16:10+02:00
  • Romanesco oranje

Oranje romanesco

2024-04-11T16:12:07+02:00

Naast de welbekende groene romanesco, bestaat er ook een prachtige, oranje variant. Deze oranje gekleurde koolsoort heeft een heerlijke zachte smaak en wordt vanwege alle kleine, prachtige 'torentjes' soms ook wel torentjesbloemkool genoemd. De oranje kleur heeft alles te maken met de aanwezigheid van caroteen.

Oranje romanesco2024-04-11T16:12:07+02:00
  • SudNSol Basilicumpesto

Sud’n’Sol Basilicumpesto

2024-10-23T11:43:54+02:00

Basilicumpesto is een smakelijke saus gemaakt van verse basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas en knoflook. Deze ingrediënten zijn vermengd met rijke oliën en aromatische kruiden wat zorgt voor pure en authentieke smaken.

Sud’n’Sol Basilicumpesto2024-10-23T11:43:54+02:00
  • Mini pompoen Jack be Little

Mini pompoen ‘Jack be little’

2024-06-10T11:39:27+02:00

De pompoen 'Jack be little' is, zoals de naam al zegt, een kleine pompoen en is ongeveer net zo groot als een vuist. Het is de kleinere variant van de klassieke Halloweenpompoen, heeft een mooie dieporanje kleur en is vol van smaak. Deze pompoentjes zijn dankzij hun kleine formaat erg opvallend en heel lekker om te vullen of in zijn geheel te roosteren.

Mini pompoen ‘Jack be little’2024-06-10T11:39:27+02:00
  • Coco-de-Paimpol-IGP

Haricot Coco de Paimpol I.G.P.

2024-11-07T13:35:06+01:00

Haricot Coco de Paimpol is een witte bonensoort met een verfijnde smaak welke erg geliefd is bij chef-koks. Deze opvallende boon is vernoemd naar de mooie kuststreek Paimpol in Frankrijk waar deze bonen in een afgebakend gebied geteeld worden. Bijzonder is dat deze bonen nog met de hand geoogst worden, terwijl de meeste bonen machinaal geoogst worden. De Haricot Coco de Paimpol bonen hebben een beschermde oorsprongsindicatie (PDO).

Haricot Coco de Paimpol I.G.P.2024-11-07T13:35:06+01:00
  • Erwt aubergine

Erwt aubergine

2022-08-02T11:36:03+02:00

Nee, dit is geen trosje druiven! En óók geen trosje erwtjes. Dit zijn hele kleine aubergines. De smaak is vrij bitter en ze kunnen rauw gegeten worden, maar meestal worden ze verwerkt in curry's. Het is een populair product in de Thaise, Laotiaanse en Indiase keuken.

Erwt aubergine2022-08-02T11:36:03+02:00
  • SudNSol Bruschetta van gegrilde groente

Sud’n’Sol Bruschetta van gegrilde & gemarineerde groenten

2022-06-13T10:13:29+02:00

De Sud'n'Sol Bruschetta van groente is een heerlijke concassé van halfgedroogde tomaten, courgettes, gele paprika's en gegrilde aubergines met mediterrane smaken. Bereid van verse, halfgedroogde of gegrilde groenten, geplet en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

Sud’n’Sol Bruschetta van gegrilde & gemarineerde groenten2022-06-13T10:13:29+02:00
  • SudNsol tomatade

Sud’n’Sol Tomatade

2022-06-13T10:23:13+02:00

Sud'n'Sol Tomatade is een smakelijke bereiding gemaakt van halfgedroogde tomaten met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, gekonfijt, daarna gemengd met oliën en aromatische kruiden. Heerlijk om te gebruiken als spread op een stukje knapperig stokbrood of toastje, of als basis voor een pasta of soep. 

Sud’n’Sol Tomatade2022-06-13T10:23:13+02:00
  • SudNSol aubergine

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol aubergines

2022-06-13T10:12:57+02:00

Sud'n'Sol gegrilde aubergines zijn heerlijke plakken gegrilde aubergines met mediterrane smaken. Bereid uit verse aubergines, in reepjes gesneden, gegrild en vervolgens vermengd met oliën en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol aubergines2022-06-13T10:12:57+02:00
  • SudNSol ananas

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol ananas

2023-09-04T16:05:56+02:00

Sud'n'Sol gemarineerde & gegrilde ananas zijn heerlijke stukjes gegrilde en gemarineerde ananas met smaken van vanille en tijm. Bereid van verse ananas, in stukjes gesneden, gegrild en vervolgens gemengd met oliën, vanille en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol ananas2023-09-04T16:05:56+02:00
  • Sud N Sol groentemix

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol groentemix

2022-06-13T10:13:16+02:00

De Sud’n’Sol groentemix is ​​samengesteld uit heerlijke halfgedroogde of gegrilde groentekwartieren met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, courgettes, paprika’s en aubergines, in vieren of in reepjes gesneden, gegrild of halfgedroogd en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol groentemix2022-06-13T10:13:16+02:00
  • SudNSol paprika

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol paprika

2022-06-13T10:23:23+02:00

Sud'n'Sol paprika's zijn heerlijke plakjes gegrilde rode en gele paprika, gemarineerd met mediterrane smaken. Bereid van verse paprika's, in reepjes gesneden, gegrild en vermengd met oliën en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol paprika2022-06-13T10:23:23+02:00
  • Sud N Sol tomaatjes

Halfgedroogde & gemarineerde Sud’n’Sol tomaten

2022-06-13T10:23:28+02:00

Deze tomaatjes zijn, nadat ze een tijdje lekker in de zon gelegen hebben, in een heerlijk marinadebadje gegaan vol verse mediterrane kruiden. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn te gebruiken in salades, tomatensaus of pasta, maar je kunt er ook heerlijke tapenade van maken.

Halfgedroogde & gemarineerde Sud’n’Sol tomaten2022-06-13T10:23:28+02:00
  • Clean Kiwi

Clean Kiwi

2022-11-21T08:17:48+01:00

Clean kiwi's zijn heerlijke, onbehandelde, groene kiwi's vol smaak en vitamine. Op de plantage van Clean Kiwi werkt Bernard Azam al meer dan 35 jaar hard om zijn geliefde land.

Clean Kiwi2022-11-21T08:17:48+01:00
  • Mini-aubergine

Mini aubergine

2021-08-13T11:00:17+02:00

Mini aubergine is dan misschien klein van stuk, maar wel groots in smaak! Er is een paarse variant, een paars-wit gestreepte variant (graffiti) en een groene variant (Thai Green Tomato). Mini aubergines zijn superleuk om te vullen met bijvoorbeeld gehakt of groente. 

Mini aubergine2021-08-13T11:00:17+02:00
  • Oca

Oca

2023-03-16T10:11:49+01:00

Deze prachtige knol is zoet van smaak en het zetmeelgehalte is laag. Hierdoor heeft het een minder zetmeelrijke textuur dan aardappelen. Oca is erg veelzijdig! Het kan worden gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. Verse oca hebben een knapperige textuur welke vergelijkbaar is met wortel. De vinger-vormige knollen kunnen wit, oranje, rood, roze en paars zijn.

Oca2023-03-16T10:11:49+01:00
  • Mashua

Mashua

2023-09-20T10:03:41+02:00

Mooie knollen die gekookt kunnen worden gegeten of in soepen kunnen worden verwerkt. Vanwege de scherpe smaak zijn ze niet geschikt voor rauwe consumptie. Ze zijn er in verschillende vormen en kleuren. De aardappeltjes zijn prachtig om te zien; romig wit tot geel met roze tot donkerpaarse ogen.

Mashua2023-09-20T10:03:41+02:00
  • Cordifole sla

Cordifole sla

2023-07-06T11:54:27+02:00

Cordifole is familie van ijskruid en heeft een frisse en licht zure citroensmaak. De blaadjes zijn stevig en hartvormig.

Cordifole sla2023-07-06T11:54:27+02:00
  • Laurier

Laurier

2021-03-31T14:43:16+02:00

Laurier heeft een sterke en eigenzinnige smaak en geur. Laurier wordt doorgaans niet gegeten maar tijdens het koken toegevoegd om smaak af te geven en wordt voor het serveren weer verwijderd. Het is een ideaal ingrediënt voor in stoofpotten. 

Laurier2021-03-31T14:43:16+02:00
  • Wakame

Wakamé

2023-01-31T07:36:23+01:00

Wakamé is ook wel bekend als Zeevaren en heeft een olijfgroene tot bruine kleur, met een rubberachtig, lang en glad, enkelvoudig blad met golvende randen. De zeegroente kan tot wel twee meter hoog groeien. Wakamé wordt vaak verwerkt tot een heerlijke, Japanse zeewiersalade. 

Wakamé2023-01-31T07:36:23+01:00
  • Gekleurde-rettich

Gekleurde radijs

2024-02-29T11:13:07+01:00

Gekleurde radijs komt oorspronkelijk uit China en is 5 centimeter groter dan de gewone radijs. De radijs is van buiten witkleurig, maar van binnen kan hij rood, blauw, green, roze of roze-groen zijn. Die laatste variant noemen we ook wel watermeloenradijs.

Gekleurde radijs2024-02-29T11:13:07+01:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Ananas Yuzu Cardemome

Ponthier fruit purees – Yuzu Kardemom Ananas

2024-07-25T09:37:13+02:00

De subtiele mix van ananas, yuzu en kardemom is perfect uitgebalanceerd en brengt de persoonlijkheid van alle drie de ingrediënten naar voren. Deze Ponthier-puree is ontwikkeld op basis van de exotische frisheid van ananas, geaccentueerd door yuzu.

Ponthier fruit purees – Yuzu Kardemom Ananas2024-07-25T09:37:13+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Mojito

Ponthier fruit purees – Mojito

2024-07-25T09:38:58+02:00

Ponthier Mojito-puree vertegenwoordigd getrouw het klassieke recept van deze bekende cocktail. Je proeft de vertrouwde frisheid van pittige limoen vermengd met sterke muntondertonen.

Ponthier fruit purees – Mojito2024-07-25T09:38:58+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Aardbeien

Ponthier fruit purees – Aardbei

2024-07-25T09:39:54+02:00

Maison Ponthier biedt een aardbeienpuree aan die de variëteiten Camarossa en Mara des Bois combineert. De door Maison Ponthier geselecteerde aardbei Mara des Bois, geteeld in Frankrijk (Dordogne of Rhônevallei), geeft een fruitige, houtachtige toon aan de puree en verrijkt het aromatische profiel.

Ponthier fruit purees – Aardbei2024-07-25T09:39:54+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Cassis

Ponthier fruit purees – Cassis

2024-07-25T09:51:56+02:00

De gekoelde puree van zwarte bessen van Maison Ponthier combineert twee bekende soorten zwarte bessen, Noir de Bourgogne en Black Down. De variëteit Noir de Bourgogne staat bekend om zijn gladde, glanzende huidskleur van donkerblauw tot zoethoutzwart en zijn stevige, bijzonder sappige en zure bessen.

Ponthier fruit purees – Cassis2024-07-25T09:51:56+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Mirabel Pruimen

Ponthier fruit purees – Mirabella Pruim

2024-07-25T09:52:23+02:00

Maison Ponthier heeft gekozen voor een mirabellenpruim die het label Beschermde Geografische Aanduiding heeft gekregen. Dit prestigieuze Ponthier label garandeert een minimaal suikergehalte, perfecte traceerbaarheid en een maat kleiner dan 22 mm.

Ponthier fruit purees – Mirabella Pruim2024-07-25T09:52:23+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Kersen

Ponthier fruit purees – Morello Kers

2024-07-25T10:11:19+02:00

Maison Ponthier heeft gekozen voor de kersenvariëteit Oblacinska die in Servië op 400 meter hoogte wordt geteeld. Morello-kersenbomen zijn klein en kwetsbaar en vereisen veel zorg. De kersen worden met de hand geoogst als het fruit volledig rijp is.

Ponthier fruit purees – Morello Kers2024-07-25T10:11:19+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Passiefruit

Ponthier fruit purees – Flavicarpa Passiefruit

2024-07-25T09:51:51+02:00

Om precies te zijn, deze passievruchten komen voornamelijk uit de provincie Esmeraldaz aan de noordwestkust van Ecuador. Deze regio wordt ook wel de "Groene Provincie" genoemd vanwege de overvloedige vegetatie en schitterende edelstenen die de Spanjaarden dachten daar te vinden.

Ponthier fruit purees – Flavicarpa Passiefruit2024-07-25T09:51:51+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Rabarber

Ponthier fruit purees – Rabarber Framboos

2024-07-25T10:24:08+02:00

Maison Ponthier heeft de frambosa-rabarbervariëteit met rode stengels geselecteerd. Het is bijzonder zoet, zuur en rijk aan vezels. Deze rabarber wordt gekweekt in zwarte aarde in het zuiden van Polen, gelegen op 300m tot 500m hoogte, heeft een continentaal lenteklimaat, en wordt vers geoogst bij rijpheid. De bladeren worden vervolgens voorzichtig verwijderd en onder de bladeren en boven het ontwortelde gedeelte gesneden, zodat de bladstelen niet beschadigen of bruin worden.

Ponthier fruit purees – Rabarber Framboos2024-07-25T10:24:08+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Framboos

Ponthier fruit purees – Framboos

2024-07-25T10:25:12+02:00

Maison Ponthier heeft ervoor gekozen om twee soorten frambozen te combineren om een zowel intense als perfect uitgebalanceerde smaak te verkrijgen. De Willamette biedt zijn uitgesproken en pittige geur met een hoge Brix-waarde,.

Ponthier fruit purees – Framboos2024-07-25T10:25:12+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Peren

Ponthier fruit purees – Williams Peer

2024-07-25T09:47:09+02:00

De perenpuree is erg zoet, romig en sappig en onthult muskaatachtige aroma's, versterkt door een paar pittige tonen. Maison Ponthier koos ervoor om zijn peren uit boomgaarden in de Haute Provence te halen.

Ponthier fruit purees – Williams Peer2024-07-25T09:47:09+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Meloen

Ponthier fruit purees – Quercy Meloen

2024-07-25T10:26:25+02:00

Quercy Meloen heeft een beschermde geografische aanduiding, ter ere van het uitzonderlijke Quercy-gebied in het zuidwesten van Frankrijk.. De heerlijke smaak van de Quercy-meloen komt ook van de velden in het zuiden en de koele nachten in de regio, gegenereerd door het mediterrane en zeeklimaat.

Ponthier fruit purees – Quercy Meloen2024-07-25T10:26:25+02:00

Ponthier fruit purees – Alphonso Mango

2024-07-25T09:50:42+02:00

Mango's uit de Alphonso regio staan bekend als een van de beste ter wereld en is het populairst onder tientallen andere variëteiten. De kuststreek Ratnagiri garandeert een uitstekende kwaliteit fruit dankzij een hoge luchtvochtigheid en een bodem die zowel zuur als rotsachtig is. Op de partnerplantages van Maison Ponthier worden de bomen overvloedig geïrrigeerd zodra de vrucht de grootte van een druif bereikt, met meer dan 50 liter water per dag en per boom. Strikte controle van de Brix-waarde van de mango's zorgt voor een oogst bij volledige rijpheid.

Ponthier fruit purees – Alphonso Mango2024-07-25T09:50:42+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Crossol

Ponthier fruit purees – Guanabana

2024-07-25T10:44:07+02:00

In het Vavatenina-district van Madagaskar bloeien en bloeien guanabanabomen bijna het hele jaar door, ook al is het hoogseizoen tussen juni en augustus. Ze worden gekweekt door kleinschalige telers, wiens plantages nooit groter zijn dan 30 meter. Ponthier-guanabanapuree wordt gemaakt van het heerlijke, vlezige vruchtvlees, dat prachtig wit van kleur is. Om de puree te maken, moeten de guanabana's eerst worden geschild, wat een moeilijke, technische handeling is vanwege de ruwe korst en de stekelige stekels op het oppervlak van de vrucht. De oneetbare zwarte zaden worden ook verwijderd voordat de vrucht wordt verwerkt.

Ponthier fruit purees – Guanabana2024-07-25T10:44:07+02:00

Ponthier fruit purees – Acai Bes

2024-07-25T09:50:49+02:00

Deze kleine paarse, bijna zwarte bes groeit voornamelijk in moerassen en is afkomstig van een elegante en exclusief Zuid-Amerikaanse palmboom. Zijn favoriete regio is nog steeds de Amazonebekken, het bos met de meeste biodiversiteit ter wereld. Acai wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van "Acai Bowls" en smoothies, een gezondheidstrend die geliefd is bij fijnproevers en veganisten vanwege de verse en uitgebalanceerde recepten.

Ponthier fruit purees – Acai Bes2024-07-25T09:50:49+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Rode bieten

Ponthier fruit purees – Rode Biet

2024-07-25T09:53:33+02:00

Maison Ponthier heeft een bijzonder hoogwaardige variëteit rode bieten uit Frankrijk geselecteerd, gekenmerkt door zijn dunne schil en sappig vruchtvlees met aromatische smaak. Het groeit goed bij een gematigd vochtig klimaat met zonneschijn en lichte, frisse, diepe humusrijke grond. Door het terrein ontwikkelt de groente een vlezige wortel en een zoete, delicate smaak.

Ponthier fruit purees – Rode Biet2024-07-25T09:53:33+02:00

Ponthier fruit purees – Rode Peper

2024-07-25T09:56:18+02:00

Uit de Solanaceae-familie, geteeld als moestuingroente, is de rode peper een volledig gerijpt geplukte peper. Maison Ponthier heeft een middenvroege pepersoort geselecteerd. Het biedt prachtige knapperige groenten aan met een intense smaak, heldere kleur en smelt in de mond door de textuur. De smaak van deze pepers is perfect voor alle soorten gerechten.

Ponthier fruit purees – Rode Peper2024-07-25T09:56:18+02:00
  • Ponthier gele paprika

Ponthier fruit purees – Gele Peper

2021-03-31T16:04:13+02:00

Het woord peper beschrijft zowel de vrucht als de plant. We herkennen de peper aan zijn felle kleur en zacht, geurig, sappig en zoet vruchtvlees. Bij rijping aan de plant wordt de gele peper rood. De variëteit die is gekozen om PONTHIER-puree te produceren, heeft veel zon en warm weer nodig en waardeert gebieden waar de grond wordt gedraineerd en rijk aan humus. Deze gebieden produceren van nature bloeiende, grote pepers.

Ponthier fruit purees – Gele Peper2021-03-31T16:04:13+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Yuzu

Ponthier fruit purees – Yuzu

2024-07-25T09:56:41+02:00

Oorspronkelijk groeiden yuzu-bomen stroomopwaarts van de Yangtze-rivier in China en werden ze 1.300 jaar geleden voor het eerst geplant in Japan. Tegenwoordig is Japan de grootste producent en consument van yuzu. De geografie van het land en de grote temperatuurverschillen hebben de Japanse yuzu de meest aromatische van allemaal gemaakt. De bergachtige streken van Japan, waar regen overvloedig is en de zon beperkt, zijn ideaal voor het kweken van yuzu. Het wordt niet op grote schaal gekweekt vanwege zijn opbrengst, de meest onvoorspelbare van alle citrusvruchten.

Ponthier fruit purees – Yuzu2024-07-25T09:56:41+02:00
  • Ponthier Sudachi

Ponthier fruit purees – Sudachi

2021-03-31T16:05:20+02:00

De sudachi is een exotische citrusvrucht met groene schil en intense en verfrissende aroma's. Sudachis zijn erg klein, met een diameter van slechts 4 cm. Deze ronde vrucht heeft bijzonder vlezig vruchtvlees.. Met name gebruikt voor het kruiden van vis of het bereiden van verse drankjes en sorbets, biedt deze kleine citrusvrucht een geheel nieuwe dorstlessende en kruidige toon.

Ponthier fruit purees – Sudachi2021-03-31T16:05:20+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Groene Appel

Ponthier fruit purees – Granny Smith Green Apple

2024-07-25T09:56:44+02:00

Maison Ponthier selecteerde specifiek een Granny Smith-appel die op 400 meter hoogte aan de voet van de Mont d'Or wordt geteeld. De lagere alpiene bodems, diep en vruchtbaar, bieden eigenschappen die ideaal zijn voor het kweken van fruit. Het zeer zonnige klimaat van Zuidoost-Frankrijk geeft Granny Smith-appels hun pittige, sappige en geurige karakter. Granny Smith-appels uit de Haute Provence zijn herkenbaar aan hun versheid: stevig vruchtvlees, knapperig en pittig, dikke heldergroene schil, glanzend en glad zonder donkere vlekken.

Ponthier fruit purees – Granny Smith Green Apple2024-07-25T09:56:44+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Perzik

Ponthier fruit purees – Witte Perzik

2024-07-25T09:59:23+02:00

Maison Ponthier haalt witte perziken uit de Rhônevallei. Perzikbomen bloeien het best in deze regio, dankzij het warme, gematigde klimaat, de hoge zonneschijn en goed doorlatende bodems. De perziken worden volledig gerijpt, met de hand geplukt en vervolgens voorzichtig vervoerd naar onze verwerkingsateliers. De geselecteerde witte perziken bieden een uitstekende smaakkwaliteit, wit en geurig vruchtvlees dat zowel zoet als licht zuur is.

Ponthier fruit purees – Witte Perzik2024-07-25T09:59:23+02:00
  • Productfoto van Ponthier Fruit Puree Roze Grapefruit

Ponthier fruit purees – Roze Grapefruit

2024-07-25T09:59:39+02:00

De roze grapefruit uit Texas staat bekend om zijn prachtige robijnrode kleur, wat wijst op een natuurlijk hoog suikergehalte. In deze regio schitteren de dagen van de zon en worden de avonden opgefrist door een licht tropisch briesje. De winters zijn mild en zorgen voor net genoeg frisse lucht om de mooie kleur van de vrucht te doen herleven. Texas grapefruit laat men rijpen aan de boom en wordt met de hand geplukt om fruit van hoge kwaliteit te garanderen.

Ponthier fruit purees – Roze Grapefruit2024-07-25T09:59:39+02:00
Ga naar de bovenkant