Frankrijk

  • SudNSol Basilicumpesto

Sud’n’Sol Basilicumpesto

2022-11-08T09:16:50+01:00

Basilicumpesto is een smakelijke saus gemaakt van verse basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas en knoflook. Deze ingrediënten zijn vermengd met rijke oliën en aromatische kruiden wat zorgt voor pure en authentieke smaken.

Sud’n’Sol Basilicumpesto2022-11-08T09:16:50+01:00
  • Mini pompoen Jack be Little

Mini pompoen ‘Jack be little’

2022-10-03T08:55:36+02:00

De pompoen 'Jack be little' is, zoals de naam al zegt, een kleine pompoen en is ongeveer net zo groot als een vuist. Het is de kleinere variant van de klassieke Halloweenpompoen, heeft een mooie dieporanje kleur en is vol van smaak. Deze pompoentjes zijn dankzij hun kleine formaat erg opvallend en heel lekker om te vullen of in zijn geheel te roosteren.

Mini pompoen ‘Jack be little’2022-10-03T08:55:36+02:00
  • Coco de Paimpol

Haricot Coco de Paimpol

2022-09-29T13:05:38+02:00

Haricot Coco de Paimpol is een witte bonensoort met een verfijnde smaak welke erg geliefd is bij chef-koks. Deze opvallende boon is vernoemd naar de mooie kuststreek Paimpol in Frankrijk waar deze bonen in een afgebakend gebied geteeld worden. Bijzonder is dat deze bonen nog met de hand geoogst worden, terwijl de meeste bonen machinaal geoogst worden. De Haricot Coco de Paimpol bonen hebben een beschermde oorsprongsindicatie (PDO).

Haricot Coco de Paimpol2022-09-29T13:05:38+02:00
  • Erwt aubergine

Erwt aubergine

2022-08-02T11:36:03+02:00

Nee, dit is geen trosje druiven! En óók geen trosje erwtjes. Dit zijn hele kleine aubergines. De smaak is vrij bitter en ze kunnen rauw gegeten worden, maar meestal worden ze verwerkt in curry's. Het is een populair product in de Thaise, Laotiaanse en Indiase keuken.

Erwt aubergine2022-08-02T11:36:03+02:00
  • SudNSol Bruschetta van gegrilde groente

Sud’n’Sol Bruschetta van gegrilde & gemarineerde groenten

2022-06-13T10:13:29+02:00

De Sud'n'Sol Bruschetta van groente is een heerlijke concassé van halfgedroogde tomaten, courgettes, gele paprika's en gegrilde aubergines met mediterrane smaken. Bereid van verse, halfgedroogde of gegrilde groenten, geplet en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

Sud’n’Sol Bruschetta van gegrilde & gemarineerde groenten2022-06-13T10:13:29+02:00
  • SudNsol tomatade

Sud’n’Sol Tomatade

2022-06-13T10:23:13+02:00

Sud'n'Sol Tomatade is een smakelijke bereiding gemaakt van halfgedroogde tomaten met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, gekonfijt, daarna gemengd met oliën en aromatische kruiden. Heerlijk om te gebruiken als spread op een stukje knapperig stokbrood of toastje, of als basis voor een pasta of soep. 

Sud’n’Sol Tomatade2022-06-13T10:23:13+02:00
  • SudNSol aubergine

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol aubergines

2022-06-13T10:12:57+02:00

Sud'n'Sol gegrilde aubergines zijn heerlijke plakken gegrilde aubergines met mediterrane smaken. Bereid uit verse aubergines, in reepjes gesneden, gegrild en vervolgens vermengd met oliën en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol aubergines2022-06-13T10:12:57+02:00
  • SudNSol ananas

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol ananas

2022-06-13T10:13:06+02:00

Sud'n'Sol gemarineerde & gegrilde ananas zijn heerlijke stukjes gegrilde en gemarineerde ananas met smaken van vanille en tijm. Bereid van verse ananas, in stukjes gesneden, gegrild en vervolgens gemengd met oliën, vanille en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol ananas2022-06-13T10:13:06+02:00
  • Sud N Sol groentemix

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol groentemix

2022-06-13T10:13:16+02:00

De Sud’n’Sol groentemix is ​​samengesteld uit heerlijke halfgedroogde of gegrilde groentekwartieren met mediterrane smaken. Bereid van verse tomaten, courgettes, paprika’s en aubergines, in vieren of in reepjes gesneden, gegrild of halfgedroogd en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol groentemix2022-06-13T10:13:16+02:00
  • SudNSol paprika

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol paprika

2022-06-13T10:23:23+02:00

Sud'n'Sol paprika's zijn heerlijke plakjes gegrilde rode en gele paprika, gemarineerd met mediterrane smaken. Bereid van verse paprika's, in reepjes gesneden, gegrild en vermengd met oliën en aromatische kruiden.

Gemarineerde & gegrilde Sud’n’Sol paprika2022-06-13T10:23:23+02:00
  • Sud N Sol tomaatjes

Halfgedroogde & gemarineerde Sud’n’Sol tomaten

2022-06-13T10:23:28+02:00

Deze tomaatjes zijn, nadat ze een tijdje lekker in de zon gelegen hebben, in een heerlijk marinadebadje gegaan vol verse mediterrane kruiden. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn te gebruiken in salades, tomatensaus of pasta, maar je kunt er ook heerlijke tapenade van maken.

Halfgedroogde & gemarineerde Sud’n’Sol tomaten2022-06-13T10:23:28+02:00
  • Clean Kiwi

Clean Kiwi

2022-11-21T08:17:48+01:00

Clean kiwi's zijn heerlijke, onbehandelde, groene kiwi's vol smaak en vitamine. Op de plantage van Clean Kiwi werkt Bernard Azam al meer dan 35 jaar hard om zijn geliefde land.

Clean Kiwi2022-11-21T08:17:48+01:00
  • Mini-aubergine

Mini aubergine

2021-08-13T11:00:17+02:00

Mini aubergine is dan misschien klein van stuk, maar wel groots in smaak! Er is een paarse variant, een paars-wit gestreepte variant (graffiti) en een groene variant (Thai Green Tomato). Mini aubergines zijn superleuk om te vullen met bijvoorbeeld gehakt of groente. 

Mini aubergine2021-08-13T11:00:17+02:00
  • Oca

Oca

2022-05-31T09:52:21+02:00

Deze prachtige knol is zoet van smaak en het zetmeelgehalte is laag. Hierdoor heeft het een minder zetmeelrijke textuur dan aardappelen. Oca is erg veelzijdig! Het kan worden gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. Verse oca hebben een knapperige textuur welke vergelijkbaar is met wortel. De vinger-vormige knollen kunnen wit, oranje, rood, roze en paars zijn.

Oca2022-05-31T09:52:21+02:00
  • No picture yet

Cordifole sla

2021-03-31T14:39:52+02:00

Cordifole is familie is van ijskruid en heeft een frisse en licht zure citroensmaak. De blaadjes zijn stevig en hartvormig.

Cordifole sla2021-03-31T14:39:52+02:00
  • Laurier

Laurier

2021-03-31T14:43:16+02:00

Laurier heeft een sterke en eigenzinnige smaak en geur. Laurier wordt doorgaans niet gegeten maar tijdens het koken toegevoegd om smaak af te geven en wordt voor het serveren weer verwijderd. Het is een ideaal ingrediënt voor in stoofpotten. 

Laurier2021-03-31T14:43:16+02:00
  • Wakame

Wakamé

2021-03-31T14:49:34+02:00

Wakamé is ook wel bekend als Zeevaren en heeft een olijfgroene tot bruine kleur, met een rubberachtig, lang en glad, enkelvoudig blad met golvende randen. De zeegroente kan tot wel twee meter hoog groeien. Wakamé wordt vaak verwerkt tot een heerlijke, Japanse zeewiersalade. 

Wakamé2021-03-31T14:49:34+02:00
  • Gekleurde-rettich

Gekleurde radijs

2021-06-25T10:57:52+02:00

Gekleurde radijs komt oorspronkelijk uit China en is 5 centimeter groter dan de gewone radijs. De radijs is van buiten witkleurig, maar van binnen kan hij rood, blauw, green, roze of roze-groen zijn. Die laatste variant noemen we ook wel watermeloenradijs.

Gekleurde radijs2021-06-25T10:57:52+02:00
  • Ponthier Ananas Yuzu Kardemom

Ponthier fruit purees – Yuzu Kardemom Ananas

2022-06-13T11:20:28+02:00

De subtiele mix van ananas, yuzu en kardemom is perfect uitgebalanceerd en brengt de persoonlijkheid van alle drie de ingrediënten naar voren. Deze Ponthier-puree is ontwikkeld op basis van de exotische frisheid van ananas, geaccentueerd door yuzu.

Ponthier fruit purees – Yuzu Kardemom Ananas2022-06-13T11:20:28+02:00
  • Ponthier Mojito

Ponthier fruit purees – Mojito

2022-06-13T11:21:04+02:00

Ponthier Mojito-puree vertegenwoordigd getrouw het klassieke recept van deze bekende cocktail. Je proeft de vertrouwde frisheid van pittige limoen vermengd met sterke muntondertonen.

Ponthier fruit purees – Mojito2022-06-13T11:21:04+02:00
  • Ponthier Aardbei

Ponthier fruit purees – Aardbei

2022-06-13T11:21:13+02:00

Maison Ponthier biedt een aardbeienpuree aan die de variëteiten Camarossa en Mara des Bois combineert. De door Maison Ponthier geselecteerde aardbei Mara des Bois, geteeld in Frankrijk (Dordogne of Rhônevallei), geeft een fruitige, houtachtige toon aan de puree en verrijkt het aromatische profiel.

Ponthier fruit purees – Aardbei2022-06-13T11:21:13+02:00
  • Ponthier Cassis

Ponthier fruit purees – Cassis

2022-06-13T11:21:21+02:00

De gekoelde puree van zwarte bessen van Maison Ponthier combineert twee bekende soorten zwarte bessen, Noir de Bourgogne en Black Down. De variëteit Noir de Bourgogne staat bekend om zijn gladde, glanzende huidskleur van donkerblauw tot zoethoutzwart en zijn stevige, bijzonder sappige en zure bessen.

Ponthier fruit purees – Cassis2022-06-13T11:21:21+02:00
  • Ponthier Mirabelle pruim

Ponthier fruit purees – Mirabella Pruim

2022-06-13T11:21:26+02:00

Maison Ponthier heeft gekozen voor een mirabellenpruim die het label Beschermde Geografische Aanduiding heeft gekregen. Dit prestigieuze Ponthier label garandeert een minimaal suikergehalte, perfecte traceerbaarheid en een maat kleiner dan 22 mm.

Ponthier fruit purees – Mirabella Pruim2022-06-13T11:21:26+02:00
  • Ponthier Morello Cherry

Ponthier fruit purees – Morello Kers

2022-06-13T11:25:21+02:00

Maison Ponthier heeft gekozen voor de kersenvariëteit Oblacinska die in Servië op 400 meter hoogte wordt geteeld. Morello-kersenbomen zijn klein en kwetsbaar en vereisen veel zorg. De kersen worden met de hand geoogst als het fruit volledig rijp is.

Ponthier fruit purees – Morello Kers2022-06-13T11:25:21+02:00
  • Ponthier Passiefruit

Ponthier fruit purees – Flavicarpa Passiefruit

2022-06-13T11:25:31+02:00

Om precies te zijn, deze passievruchten komen voornamelijk uit de provincie Esmeraldaz aan de noordwestkust van Ecuador. Deze regio wordt ook wel de "Groene Provincie" genoemd vanwege de overvloedige vegetatie en schitterende edelstenen die de Spanjaarden dachten daar te vinden.

Ponthier fruit purees – Flavicarpa Passiefruit2022-06-13T11:25:31+02:00
  • Ponthier Rabarber

Ponthier fruit purees – Rabarber Framboos

2021-03-31T16:00:43+02:00

Maison Ponthier heeft de frambosa-rabarbervariëteit met rode stengels geselecteerd. Het is bijzonder zoet, zuur en rijk aan vezels. Deze rabarber wordt gekweekt in zwarte aarde in het zuiden van Polen, gelegen op 300m tot 500m hoogte, heeft een continentaal lenteklimaat, en wordt vers geoogst bij rijpheid. De bladeren worden vervolgens voorzichtig verwijderd en onder de bladeren en boven het ontwortelde gedeelte gesneden, zodat de bladstelen niet beschadigen of bruin worden.

Ponthier fruit purees – Rabarber Framboos2021-03-31T16:00:43+02:00
  • Ponthier Framboos

Ponthier fruit purees – Framboos

2022-06-13T11:25:59+02:00

Maison Ponthier heeft ervoor gekozen om twee soorten frambozen te combineren om een zowel intense als perfect uitgebalanceerde smaak te verkrijgen. De Willamette biedt zijn uitgesproken en pittige geur met een hoge Brix-waarde,.

Ponthier fruit purees – Framboos2022-06-13T11:25:59+02:00
  • Ponthier Williams Peer

Ponthier fruit purees – Williams Peer

2022-06-13T11:26:07+02:00

De perenpuree is erg zoet, romig en sappig en onthult muskaatachtige aroma's, versterkt door een paar pittige tonen. Maison Ponthier koos ervoor om zijn peren uit boomgaarden in de Haute Provence te halen.

Ponthier fruit purees – Williams Peer2022-06-13T11:26:07+02:00
  • Ponthier Quercy meloen

Ponthier fruit purees – Quercy Meloen

2022-06-13T11:35:33+02:00

Quercy Meloen heeft een beschermde geografische aanduiding, ter ere van het uitzonderlijke Quercy-gebied in het zuidwesten van Frankrijk.. De heerlijke smaak van de Quercy-meloen komt ook van de velden in het zuiden en de koele nachten in de regio, gegenereerd door het mediterrane en zeeklimaat.

Ponthier fruit purees – Quercy Meloen2022-06-13T11:35:33+02:00
  • Ponthier Mango

Ponthier fruit purees – Alphonso Mango

2021-03-31T16:01:11+02:00

Mango's uit de Alphonso regio staan bekend als een van de beste ter wereld en is het populairst onder tientallen andere variëteiten. De kuststreek Ratnagiri garandeert een uitstekende kwaliteit fruit dankzij een hoge luchtvochtigheid en een bodem die zowel zuur als rotsachtig is. Op de partnerplantages van Maison Ponthier worden de bomen overvloedig geïrrigeerd zodra de vrucht de grootte van een druif bereikt, met meer dan 50 liter water per dag en per boom. Strikte controle van de Brix-waarde van de mango's zorgt voor een oogst bij volledige rijpheid.

Ponthier fruit purees – Alphonso Mango2021-03-31T16:01:11+02:00
  • Ponthier Guanabana

Ponthier fruit purees – Guanabana

2021-03-31T16:01:25+02:00

In het Vavatenina-district van Madagaskar bloeien en bloeien guanabanabomen bijna het hele jaar door, ook al is het hoogseizoen tussen juni en augustus. Ze worden gekweekt door kleinschalige telers, wiens plantages nooit groter zijn dan 30 meter. Ponthier-guanabanapuree wordt gemaakt van het heerlijke, vlezige vruchtvlees, dat prachtig wit van kleur is. Om de puree te maken, moeten de guanabana's eerst worden geschild, wat een moeilijke, technische handeling is vanwege de ruwe korst en de stekelige stekels op het oppervlak van de vrucht. De oneetbare zwarte zaden worden ook verwijderd voordat de vrucht wordt verwerkt.

Ponthier fruit purees – Guanabana2021-03-31T16:01:25+02:00
  • Acai Berry

Ponthier fruit purees – Acai Bes

2021-03-31T16:03:40+02:00

Deze kleine paarse, bijna zwarte bes groeit voornamelijk in moerassen en is afkomstig van een elegante en exclusief Zuid-Amerikaanse palmboom. Zijn favoriete regio is nog steeds de Amazonebekken, het bos met de meeste biodiversiteit ter wereld. Acai wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van "Acai Bowls" en smoothies, een gezondheidstrend die geliefd is bij fijnproevers en veganisten vanwege de verse en uitgebalanceerde recepten.

Ponthier fruit purees – Acai Bes2021-03-31T16:03:40+02:00
  • Ponthier biet

Ponthier fruit purees – Rode Biet

2021-03-31T16:03:50+02:00

Maison Ponthier heeft een bijzonder hoogwaardige variëteit rode bieten uit Frankrijk geselecteerd, gekenmerkt door zijn dunne schil en sappig vruchtvlees met aromatische smaak. Het groeit goed bij een gematigd vochtig klimaat met zonneschijn en lichte, frisse, diepe humusrijke grond. Door het terrein ontwikkelt de groente een vlezige wortel en een zoete, delicate smaak.

Ponthier fruit purees – Rode Biet2021-03-31T16:03:50+02:00
  • Ponthier rode paprika

Ponthier fruit purees – Rode Peper

2021-03-31T16:03:57+02:00

Uit de Solanaceae-familie, geteeld als moestuingroente, is de rode peper een volledig gerijpt geplukte peper. Maison Ponthier heeft een middenvroege pepersoort geselecteerd. Het biedt prachtige knapperige groenten aan met een intense smaak, heldere kleur en smelt in de mond door de textuur. De smaak van deze pepers is perfect voor alle soorten gerechten.

Ponthier fruit purees – Rode Peper2021-03-31T16:03:57+02:00
  • Ponthier gele paprika

Ponthier fruit purees – Gele Peper

2021-03-31T16:04:13+02:00

Het woord peper beschrijft zowel de vrucht als de plant. We herkennen de peper aan zijn felle kleur en zacht, geurig, sappig en zoet vruchtvlees. Bij rijping aan de plant wordt de gele peper rood. De variëteit die is gekozen om PONTHIER-puree te produceren, heeft veel zon en warm weer nodig en waardeert gebieden waar de grond wordt gedraineerd en rijk aan humus. Deze gebieden produceren van nature bloeiende, grote pepers.

Ponthier fruit purees – Gele Peper2021-03-31T16:04:13+02:00
  • Ponthier witte asperge

Ponthier fruit purees – Witte Asperge

2021-03-31T16:04:59+02:00

De door Maison Ponthier geselecteerde witte asperges worden gekweekt tussen de regio's van de rivier de Adour en de Médoc en zijn een uitzonderlijk product. Een zeeklimaat en zandgrond zijn gunstig voor de teelt. Deze doorlatende en diepe grond wordt regelmatig geïrrigeerd door de regen en is perfect geschikt voor het kweken van asperges - hij kan rechtop groeien in een kleine heuvel die hem beschermt tegen de zonnestralen. Deze duisternis behoudt zijn parelmoer kleur, delicate smaak en mals vlees. Het wordt handmatig geoogst met behulp van een guts.

Ponthier fruit purees – Witte Asperge2021-03-31T16:04:59+02:00
  • Ponthier Yuzu

Ponthier fruit purees – Yuzu

2021-03-31T16:04:53+02:00

Oorspronkelijk groeiden yuzu-bomen stroomopwaarts van de Yangtze-rivier in China en werden ze 1.300 jaar geleden voor het eerst geplant in Japan. Tegenwoordig is Japan de grootste producent en consument van yuzu. De geografie van het land en de grote temperatuurverschillen hebben de Japanse yuzu de meest aromatische van allemaal gemaakt. De bergachtige streken van Japan, waar regen overvloedig is en de zon beperkt, zijn ideaal voor het kweken van yuzu. Het wordt niet op grote schaal gekweekt vanwege zijn opbrengst, de meest onvoorspelbare van alle citrusvruchten.

Ponthier fruit purees – Yuzu2021-03-31T16:04:53+02:00
  • Ponthier Sudachi

Ponthier fruit purees – Sudachi

2021-03-31T16:05:20+02:00

De sudachi is een exotische citrusvrucht met groene schil en intense en verfrissende aroma's. Sudachis zijn erg klein, met een diameter van slechts 4 cm. Deze ronde vrucht heeft bijzonder vlezig vruchtvlees.. Met name gebruikt voor het kruiden van vis of het bereiden van verse drankjes en sorbets, biedt deze kleine citrusvrucht een geheel nieuwe dorstlessende en kruidige toon.

Ponthier fruit purees – Sudachi2021-03-31T16:05:20+02:00
  • Ponthier Granny Smith

Ponthier fruit purees – Granny Smith Green Apple

2021-03-31T16:06:17+02:00

Maison Ponthier selecteerde specifiek een Granny Smith-appel die op 400 meter hoogte aan de voet van de Mont d'Or wordt geteeld. De lagere alpiene bodems, diep en vruchtbaar, bieden eigenschappen die ideaal zijn voor het kweken van fruit. Het zeer zonnige klimaat van Zuidoost-Frankrijk geeft Granny Smith-appels hun pittige, sappige en geurige karakter. Granny Smith-appels uit de Haute Provence zijn herkenbaar aan hun versheid: stevig vruchtvlees, knapperig en pittig, dikke heldergroene schil, glanzend en glad zonder donkere vlekken.

Ponthier fruit purees – Granny Smith Green Apple2021-03-31T16:06:17+02:00
  • Ponthier witte perzik

Ponthier fruit purees – Witte Perzik

2021-03-31T16:06:32+02:00

Maison Ponthier haalt witte perziken uit de Rhônevallei. Perzikbomen bloeien het best in deze regio, dankzij het warme, gematigde klimaat, de hoge zonneschijn en goed doorlatende bodems. De perziken worden volledig gerijpt, met de hand geplukt en vervolgens voorzichtig vervoerd naar onze verwerkingsateliers. De geselecteerde witte perziken bieden een uitstekende smaakkwaliteit, wit en geurig vruchtvlees dat zowel zoet als licht zuur is.

Ponthier fruit purees – Witte Perzik2021-03-31T16:06:32+02:00
  • Ponthier Roze grapefruit

Ponthier fruit purees – Roze Grapefruit

2021-03-31T16:06:50+02:00

De roze grapefruit uit Texas staat bekend om zijn prachtige robijnrode kleur, wat wijst op een natuurlijk hoog suikergehalte. In deze regio schitteren de dagen van de zon en worden de avonden opgefrist door een licht tropisch briesje. De winters zijn mild en zorgen voor net genoeg frisse lucht om de mooie kleur van de vrucht te doen herleven. Texas grapefruit laat men rijpen aan de boom en wordt met de hand geplukt om fruit van hoge kwaliteit te garanderen.

Ponthier fruit purees – Roze Grapefruit2021-03-31T16:06:50+02:00
  • Ponthier Sinaasappel

Ponthier fruit purees – Valencia Sinaasappel

2021-03-31T16:06:57+02:00

Het vulkanische eiland Sicilië, omringd door bergen, is een zeer vruchtbaar gebied voor de sinaasappelteelt. De sinaasappelbomen die er groeien zijn rijkelijk beladen met fruit. Bovendien zijn de bergen rijk aan kleine stroompjes die zorgen voor een constante toevoer van water en de groei van gezonde bomen mogelijk maken. Het van nature zonnige klimaat van het eiland draagt ook bij aan de fijne kwaliteit van Siciliaanse sinaasappels en geeft de Ponthier-puree een frisse en levendige geur.

Ponthier fruit purees – Valencia Sinaasappel2021-03-31T16:06:57+02:00
  • Ponthier Bloedsinaasappel

Ponthier fruit purees – Bloedsinaasappel

2021-03-31T16:07:50+02:00

Maison Ponthier heeft uitgebalanceerde en smaakvolle bloedsinaasappelen geselecteerd die worden geteeld in een buitengewoon vruchtbare omgeving van vulkanische bodems omringd door bergen. Deze goed doorlatende grond is een ideaal terrein voor citrusboomgaarden. De sinaasappelbomen die er groeien zijn rijkelijk beladen met fruit. Bovendien zijn de bergen rijk aan kleine stroompjes die zorgen voor een constante toevoer van water en de groei van gezonde bomen mogelijk maken.

Ponthier fruit purees – Bloedsinaasappel2021-03-31T16:07:50+02:00
  • Ponthier Kokos

Ponthier fruit purees – Kokosnoot

2021-03-31T16:08:00+02:00

Maison Ponthier biedt een kokospuree aan met een bijzonder romige en zachte textuur. De kokosnoten die worden gebruikt om deze puree te produceren, worden geteeld op de evenaar in Indonesië en worden alleen geselecteerd als het vruchtvlees perfect gezond en vers is. Met zijn heerlijke smaak, lange afdronk en smetteloze gletsjerwitte kleur is deze kokosnootpuree een genot voor liefhebbers van deze vrucht.

Ponthier fruit purees – Kokosnoot2021-03-31T16:08:00+02:00
  • Ponthier blauwe bes

Ponthier fruit purees – Blauwe Bes

2021-03-31T16:08:09+02:00

Maison Ponthier heeft gekozen voor een blauwe bes met een geurige smaak, licht zoet en pittig. Het sappige en zachte vruchtvlees geeft de puree een frisse, bloemige en houtachtige smaak. De geur en blauwzwarte kleur zijn typerend voor deze heerlijke kleine bes. De blauwe bes is kwetsbaar en moet met de hand intact worden geplukt zonder blauwe plekken, vaak met een speciale kam.

Ponthier fruit purees – Blauwe Bes2021-03-31T16:08:09+02:00
Ga naar de bovenkant