Castelfranco met frisse kipgehaktsalade

Castelfranco is een Italiaanse slasoort die is voortgekomen uit een kruising tussen andijvie en roodlof. Deze sla heeft een heerlijk licht-bittere smaak en door de roomwitte kleur en rood-roze spikkels maakt hij een feestje van ieder gerecht of hapje. Wij lieten ons inspireren door de Sicilianen en maakten deze frisse Castelfranco 'bootjes' met kipgehakt, sinaasappel, venkel en pistache.

Lees meer

Kumquat-Fizz

Nog even lekker nazomeren doe je met deze heerlijke Kumquat Fizz! Deze kleine citrusvruchtjes kun je met schil en al eten. Het heeft een verrassend zoetzure smaak die perfect bij een lekker najaarszonnetje past! 

Lees meer

Gevulde Courgette Fleur

De vrouwelijke bloem van de courgetteplant bestaat uit een kleine courgette, het vruchtbeginsel, met daaraan een bloem. Vanuit deze bloem kan een courgette groeien, maar de bloem zelf kan ook geoogst worden: de Courgette Fleur! Deze bloem kan in zijn geheel gegeten worden en gevuld worden met rijst, gehakt of in dit geval... Kaas!

Lees meer

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl