Een feestelijk blini-plankje

From Russia with love: blini's! Deze luchtige hapjes zijn heerlijk om te combineren met ingredïenten zoals vis, zeevruchten en kaas. Deze week maakten wij een 'blini-plankje' met allerlei heerlijke toppings. Chique producten zoals citruskaviaar (fingerlimes), verse wasabi en eetbare bloemetjes maken dit borrelplankje tot een waar feestje!

Lees meer

Soft taco's met avocado crème en boerenkool chips

Readylicious avocado's liggen eetrijp in het schap om er vandáág nog van te genieten. Dat komt doordat ze geteeld, vervoerd en vertroeteld zijn volgens het ons Ripe & Ready-concept. Heel handig dus voor een romige avocadocrème bij deze heerlijke soft taco's met gehakt. En voor een lekkere krokante bite hebben we boerenkoolchips gemaakt. De kleine boerenkool-blaadjes van ons huismerk Selezione Oro lenen zich hier perfect voor!

Lees meer

Gevuld pizzabrood met Cavolo Nero en Cantharel

Het stoere broertje van boerenkool: maak kennis met Cavolo Nero. Een knapperige koolsoort uit Italië. Cavolo Nero lijkt op boerenkool, maar is wat zoeter en sterker van smaak. Het blad kan kort gekookt worden, maar is ook lekker om te roerbakken. De nerf in het blad is taai en kun je het beste verwijderen. Cavolo Nero past goed bij herfst- en wintergerechten en combineert goed met paddenstoelen en pompoen.

Lees meer

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl