Cassavekoekjes met chorizo

Cassave is een wortelgroente welke in veel landen een belangrijk gewas is. De wortel bevat veel zetmeel en is daardoor voedzaam. De smaak lijkt op die van aardappel, maar met een stevigere structuur. Cassave heeft helaas wel een iets minder prettige eigenschap: wanneer hij rauw gegeten wordt, kan hij giftig zijn. Gelukkig is daar een hele simpele oplossing voor: bakken, koken of frituren!

Lees meer

Filocups met Som Tam en garnalen

Bij Bud Holland krijgen wij nog wel eens de vraag wat nou eigenlijk een Thaise groene papaya is. Dit is een onrijpe papaya-variëteit, ook wel cooking-papaya genoemd en deze wordt vaak gebruikt in het beroemde Thaise gerecht 'Som Tam'. Dit is een salade van een salade van groene papajasliertjes met een dressing van limoensap, knoflook suiker, chilipeper en vissaus. Groene papaja is ook lekker door een koude glasnoedel-salade met allerlei seafood. Of een Thaise viscurry.

Wij gebruikten een traditioneel recept van Som Tam en maakten hier een leuk borrelhapjes van.

Lees meer

Sticky Buddha Hand kipkluifjes

Buddha Hand of Buddha Fingers is een bijzondere naam voor een bijzonder ogende vrucht. Een soort citroen 'gone wild'. Het heeft een zoet, citroen aroma en geen sap of pulp. Het mild smakende witte gedeelte van de Buddha Hand is in tegenstelling tot de meeste citrusvruchten niet bitter, dus de vrucht kan in zijn geheel of gedeeltelijk worden gebruikt.

Deze kipkluifjes met een 'sticky' marinade barsten van dit fris-zoete aroma en dat smaakt heerlijk in combinatie met tijm!

Lees meer

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl